Λάθος το τηλέφωνο του Δήμου Διονύσου για το μετασεισμικό έλεγχο !

Ο τηλεφωνικός αριθμός δόθηκε στη δημοσιότητα μέσω της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ενώ δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή… Το τηλέφωνο φέρεται να ανήκει στην αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Καλλιόπη Ταουξή και όπως είναι φυσικό κανείς πολίτης δεν ήταν εφικτό να επικοινωνήσει μαζί της το Σαββατοκύριακο, τουλάχιστον μέσω του συγκεκριμένου τηλεφωνικού αριθμού…

Σημειώνουμε ότι με το edionysos.gr επικοινώνησε πολίτης (τα στοιχεία του είναι στη διάθεσή μας) ο οποίος προσπάθησε να επικοινωνήσει χωρίς αποτέλεσμα στο τηλέφωνο 6935575224, το οποίο αναγράφεται στη λίστα (δείτε τη ΕΔΩ) που έδωσε στη δημοσιότητα η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, προκειμένου να ζητήσει μετασεισμικό έλεγχο της κατοικίας του.

Ακολουθεί το μήνυμα που λάβαμε:

“Από τα μέσα ενημέρωσης πληροφορήθηκα το όνομα μηχανικού από το δήμο, αρμόδιας για αυτοψίες – ελέγχους κατοικιών που “κτυπήθηκαν” από το σεισμό. Σας ενημερώνω πως το τηλέφωνο είναι λάθος. “Δεν αντιστοιχεί” μας λέει από το Σάββατο το πρωί. Παρακαλώ να μας ενημερώσει  -με το σωστό αριθμό – κάποιος από το δήμο.
Υπόψη πως δεν λειτουργεί κάποιο από τα τηλέφωνα της τεχνικής υπηρεσίας όσες φορές δοκίμασα.
Ευχαριστώ”.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ