Λίτσα Κανακάρη: «Ευελπιστώ σε νεότερη πρόσκληση με σοβαρό υπόβαθρο…»

Με επιστολή της που έστειλε στο… παρά πέντε της συνάντησης -όπως και ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Τσούκας- η απερχόμενη Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής δηλώνει ότι δεν θα παραστεί στην ενημερωτική συνάντηση που ζήτησε η ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ.

«Αξιότιμε κύριε Καλαφατέλη,

Ως πρόεδρος της Α’ βάθμιας Σχολικής Επιτροπής δεν θα παραστώ στη σημερινή άτυπη συνάντηση που με έχετε προσκαλέσει. Την Παρασκευή το βράδυ που αποστείλατε την πρόσκληση η σοβαρότητα που απαιτεί ένα τμήμα, όπως το τμήμα Παιδείας ήταν εμφανώς ανύπαρκτη. Σημείο συνάντησης δεν υπήρχε, έλλειψη που παρατηρούσα με απορία. «Ορθή επανάληψη» μετά από αρκετή ώρα ήταν μία ξερή εκτός επιστολής πρόταση που έδειχνε το Πολιτιστικό Αγίου Στεφάνου ως το σημείο συνάντησης. Μάταια ανέμενα την 3η ορθή επανάληψη που θα είχε επισυναπτόμενα τα θέματα της έστω και άτυπης συνάντησης. Σήμερα Τετάρτη 10 Ιουλίου μας καλείτε γιατί? Να συζητήσουμε για θέματα Παιδείας λέτε. Θέματα Παιδείας έτσι γενικά ;

Κύριε Καλαφατέλη, σας εφιστώ την προσοχή να δείξετε την δέουσα προσοχή στο συγκεκριμένο κομμάτι της διοίκησης σας διότι αφορά παιδιά.

Θα αναμένω, μάταια μάλλον πάλι, την/τον Πρόεδρο της Α βάθμιας να μιλήσουμε σοβαρά και με ουσία για τα ζητήματα των 28 σχολείων της Επιτροπής.

Ελπίζω επίσης, στην όποια δικαστική συνέχεια θέλετε να έχετε στην ζωή σας να αφήσετε τα σχολεία και τους διευθυντές εκτός εικόνας.
Η επικοινωνία μου προσωπικά μαζί σας, μα και με εκλεγμένα μέλη της Παράταξης σας για συνεργασία στην αλλαγή διοίκησης της Επιτροπής είναι αδιαμφισβήτητο στοιχείο της πρόθεσης μου και του σεβασμού που έχω στην Σχολική Κοινότητα.

Ευελπιστώ σε νεότερη πρόσκληση σας με σοβαρό υπόβαθρο.

Η πρόεδρος της Α βάθμιας Σχολικής Επιτροπής
Κανακάρη Ευαγγελία»

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ