Μάριος Πάγκαλος: “Όραμά μου είναι να γίνει ο Άγιος Στέφανος μια σύγχρονη πόλη, φιλική προς του πολίτες και τους επιχειρηματίες της”

Ο ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο των γραφικών τεχνών, των εκδόσεων και της διαφήμισης θα είναι υποψήφιος τοπικός σύμβουλος στον Άγιο Στέφανο.

Ποιος είναι ο ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ.
“Γεννήθηκα το 1970 και μεγάλωσα στην Αθήνα. Ήρθα στον Άγιο Στέφανο το 1989.

Είμαι παντρεμένος με τη Βάσω Γιωτοπούλου και έχουμε 4 παιδιά (πολύτεκνος).

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας 28 χρόνια, με σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, και δραστηριοποιούμαι στο χώρο των γραφικών τεχνών, των εκδόσεων και της διαφήμισης.

Ασχολούμαι τα τελευταία δέκα χρόνια με τα κοινά του τόπου μας.

Είμαι από τα ιδρυτικά μέλη της παράταξης «ΜΑΖΙ για τον ΔΙΟΝΥΣΟ» με υποψήφιο Δήμαρχο το Νίκο Κλήμη και του νεοσυσταθέντος Εμπορικού & Επαγγελματικού Συλλόγου Διονύσου.

Αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ ειδικότερα στον Άγιο Στέφανο, την πόλη στην οποία μεγαλώνουν τα παιδιά μου, την πόλη που αγαπώ και δραστηριοποιούμαι. Πολλές φορές όμως λυπάμαι που έχει μείνει τόσο πίσω σε βασικές υποδομές αλλά και που χρόνια προβλήματα την ταλανίζουν και κάνουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας δύσκολη.

Ο νέος εκλογικός νόμος (Κλεισθένης) δίνει πλέον τη δυνατότητα στα Τοπικά Συμβούλια να έχουν διευρυμένες αρμοδιότητες, ευθύνες και δυνατότητα πραγματικής προσφοράς.

Για να πετύχουμε πραγματική πρόοδο και καλυτέρευση της ποιότητας ζωής στην πόλη μας, δεν μπορούμε να κοιτάζουμε πίσω. Ο αρχαίος φιλόσοφος Σωκράτης είχε πει: «Το μυστικό της αλλαγής είναι να επικεντρώσεις όλη σου την ενέργεια όχι για να πολεμάς το παλιό αλλά για να χτίζεις το νέο». Έχοντας αυτή τη σκέψη ως γνώμονα πιστεύω ότι προχωράμε μόνο μπροστά, με ανθρώπους καθαρούς, με προοδευτική σκέψη, με πρόθεση συνεργασίας, συναίνεσης και συσπείρωσης, πρώτα με τους συμπολίτες μας και μετά με οποιονδήποτε έχει διάθεση επίλυσης των χρόνιων προβλημάτων της πόλης μας.

Όραμά μου είναι να δω τον Άγιο Στέφανο, μια σύγχρονη πόλη, φιλική προς του πολίτες και τους επιχειρηματίες της, η οποία να προσφέρει ασφάλεια και ποιότητα ζωής αντάξια του μοναδικού φυσικού κάλους της περιοχής μας.

Σε συνδυασμό με την πολυετή μου εμπειρία, ως επιχειρηματίας, τις νέες δυνατότητες των Τοπικών Συμβουλίων και την πραγματικά μεγάλη μου θέληση για προσφορά στον τόπο μας, σας καλώ να με εμπιστευτείτε, και να μου δώσετε την ώθηση και την ψήφο σας, ώστε να μπορέσω να βοηθήσω την πόλη μας όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται.

Ανεξάρτητα από τις πολιτικές σας πεποιθήσεις, ανεξάρτητα από τις τοπικές (για Δημοτικό Συμβούλιο) προτιμήσεις σας, δώστε δύναμη στη δύναμή μου για έναν καλύτερο και φιλικότερο Άγιο Στέφανο.
Δέσμευσή μου είναι, να μετατρέψω την ψήφο σας, σε ένα δίχτυ προστασίας για όλους τους συμπολίτες μας, σε όποιον χώρο και αν ανήκουν και να προσπαθήσω τα μέγιστα στη δημιουργία προϋποθέσεων για καλύτερες συνθήκες διαβίωσης στην αγαπημένη μας πόλη.

ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ
Υποψήφιος τοπικός σύμβουλος
Αγίου Στεφάνου”

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ