Μήνυμα κουράγιου και αισιοδοξίας από το Γ.Καλαφατέλη: “Με λίγη προσπάθεια όλα μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο…”

Δείτε το μήνυμα που ανέβασε στο προφίλ του στο Facebook ο Δήμαρχος Διονύσου:

«Αγαπημένοι μου συμπολίτες,
Από το πρωί του Σαββάτου μας περιμένουν όλους τρεις δύσκολες αλλά και πολύ κρίσιμες εβδομάδες… Όσο δυσάρεστα και επώδυνα είναι τα μέτρα που μας επιβλήθηκαν, άλλο τόσο είναι απαραίτητα και επιβεβλημένα, αν θέλουμε να νικήσουμε τον κορωνοϊό μια ώρα αρχύτερα, παραμένοντας υγιείς εμείς και οι δικοί μας άνθρωποι…
Το αντιλαμβάνομαι πολύ καλά -γιατί κι εγώ είμαι ένας από εσάς- ότι τα μέτρα έχουν κουράσει… Ότι έχουν τεράστιο οικονομικό αντίκτυπο σε επιχειρήσεις, μισθωτούς και επαγγελματίες αλλά ακόμη και στην ίδια τη λειτουργία του Δήμου. Ωστόσο αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει άλλη επιλογή…
Σήμερα θέλω να σας δώσω κουράγιο και αισιοδοξία και να σας διαβεβαιώσω ότι με λίγη προσπάθεια όλα μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο.
Τόσο ο Δήμος και οι συνεργάτες μου, υπηρεσιακοί και αιρετοί, όσο και εγώ προσωπικά θα παραμείνουμε κι αυτό το δύσκολο διάστημα δίπλα σας, στην πρώτη γραμμή, για οτιδήποτε χρειαστείτε.
Προτεραιότητά μας θα είναι όπως πάντα η ανακούφιση των ευάλωτων και ευπαθών ομάδων αλλά και όσων έχουν ανάγκη.
Είναι πολύ σημαντικό η επόμενη μέρα να μας βρει όλες και όλους υγιείς, δυνατούς αλλά και ενωμένους, πέρα από πολιτικές, δημοτικές ή άλλες αντιπαραθέσεις.
Σας ζητώ για τις επόμενες μέρες να προσέχετε τους εαυτούς σας και τους γύρω σας.
Συνεχίζουμε να μένουμε ασφαλείς, να ελπίζουμε, να αισιοδοξούμε και να δουλεύουμε για το κοινό καλό.
Ο Δήμαρχος σας,
Γιάννης Καλαφατέλης
#ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ
#ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ