Νέος Διόνυσος: Στη δημοσιότητα η ιδρυτική διακήρυξη αρχών με 104 υπογραφές

Διαβάστε την Ιδρυτική Διακήρυξη της νέας δημοτικής παράταξης και τα ονόματα όσων την υπογράφουν.

Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες, με ιδιαίτερη ικανοποίηση δίνουμε σήμερα στη δημοσιότητα την ιδρυτική διακήρυξη αρχών και δεσμεύσεων της δημοτικής παράταξης Νέος Διόνυσος.

Η προετοιμασία της διακήρυξης απαίτησε αρκετές εβδομάδες και συνδιαμορφώθηκε συλλογικά από μια Ομάδα Πρωτοβουλίας.

Θεωρώ πως είναι ώριμος καρπός προβληματισμού και ιδεών ανανέωσης που αξίζουν  εφαρμογής στο Δήμο μας και θα αποτελούν την πυξίδα προσανατολισμού και δράσης, για εμένα προσωπικά και συνολικά, για την δημοτική παράταξη Νέος Διόνυσος.

Την ιδρυτική διακήρυξη συνυπογράφουν 104 συμπολίτες μας εκ των οποίων 52 ( 50% ) γυναίκες και 52 ( 50% ) άνδρες, από όλες τις γεωγραφικές περιοχές  και τις  επαγγελματικές δραστηριότητες της πόλης μας, από ενεργούς κατοίκουςμε διαφορετικές επιστημονικές ειδικότητες και νέους ηλικιακά, και όχι μόνο, πολίτες που οραματίζονται έναν διαφορετικό στην ποιότητα υπηρεσιών  οργανωμένο Δήμο με σύγχρονες υποδομές αντάξιες της εποχής μας.Εν τέλει με πρότυπη αντίληψη στην άσκηση της δημοτικής εξουσίας και τον απαραίτητο σεβασμό σε κάθε δημότη και δημοτική παράταξη χωρίς αλαζονικές συμπεριφορές, που μας καθηλώνουν σε μια στασιμότητα με έντονα φαινόμενα παρακμής.

Η προσπάθειά μας θα έχει διάρκεια και μεθοδικότητα. Θα ακολουθήσουν επεξεργασίες θεμάτων και η χάραξη ενός οδικού χάρτη με την συνεισφορά γνώσεων από κάθε συμπολίτη, γυναίκα ή άνδρα , που θα θελήσει να μας πλαισιώσει.

Επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση της παράταξης (info@neosdionysos.gr) είτε για να καταθέσετε τη γνώμη σας και τις επισημάνσεις σας, είτε για να δηλώσετε την υποστήριξή σας στην ιδρυτική μας διακήρυξη.

Συμπληρωματικός κατάλογος ονομάτων-ιδιοτήτων  θα δοθεί μελλοντικά στη δημοσιότητα.

Σας ευχαριστώ ειλικρινά για το ενδιαφέρον σας να διαβάσετε και αν κρίνετε να προωθήσετε τη διακήρυξη όπου εσείς επιλέξετε, ώστε να γίνει ευρύτερα γνωστή στην τοπική μας κοινωνία . Θεωρώ ότι η διακήρυξη αποτελεί το εφαλτήριο μας  για ένα άλμα στο Νέο Διόνυσο Που Μας Αξίζει.

Με εκτίμηση

Νίκος Καρυστινός 

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος,επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
«Νέος Διόνυσος»

 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ «ΝΕΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ» 

Η ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

Χωρίς να μηδενίζουμε κάποιες πρωτοβουλίες και δράσεις, με θετικό πρόσημο αλλά αποσπασματικές και ημιτελείς, η παρούσα Δημοτική Αρχή δεν κατάφερε να υπερβεί την μετριότητα και να διαγράψει αναπτυξιακή πορεία για την πόλη μας. Παρά τις αρχικές, φιλόδοξες και πολλά υποσχόμενες δεσμεύσεις, περιορίστηκε στη διαχείριση των δημοτικών πραγμάτων χωρίς όραμα και χωρίς συγκεκριμένο σχέδιο.

Ειδικότερα :

 • Απέτυχε να δώσει λύσεις σε πολλά από τα σοβαρά προβλήματα της πόλης, όπως στην πρόληψη και την δέουσα επιχειρησιακή προετοιμασία έναντι επικίνδυνων φυσικών φαινομένων και δυνητικών κινδύνων και την αντιμετώπιση των συνεπειών τους, τρέχοντας, κατά κανόνα, πίσω από τις εξελίξεις.
 • Απέτυχε να εκσυγχρονίσει την λειτουργία του Δήμου και να αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των πολιτών, με αποτέλεσμα η πόλη μας να εμφανίζει μια παρακμιακή εικόνα, να παραμένει εχθρική προς τους πεζούς, ποδηλάτες και ΑΜΕΑ, η κυκλοφορία / κινητικότητα να γίνεται ολοένα και πιο προβληματική, η καθημερινότητα να δυσκολεύει και τελικά οι περιουσίες μας να υποβαθμίζονται. Ο Δήμος μας δεν έχει τις επιδόσεις που θα έπρεπε σε θέματα καθαριότητας, ανακύκλωσης και αξιοποίησης νέων τεχνολογιών.
 • Απέτυχε να αξιοποιήσει τις δυνάμεις του τόπου για να παραγάγει ωφέλιμο έργο. Η αδυναμία της είναι πασιφανής, όπως καταγράφεται στις συχνές και ενίοτε πολύ έντονες διαμαρτυρίες των πολιτών.
 • Απέτυχε να διοικήσει αποτελεσματικά επιδεικνύοντας αλαζονεία και αυταρχικότητα, λειτουργώντας προκλητικά έναντι όλων των δημοτικών παρατάξεων, των ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων αλλά και πολλών άξιων στελεχών της που αποχώρησαν και απομακρύνθηκαν, άλλα αθόρυβα και διακριτικά και άλλα προβαίνοντας σε σημαντικές καταγγελίες.
 • Απέτυχε γιατί, παρόλο που προεκλογικά είχε δεσμευτεί για το αντίθετο, δεν το τήρησε, καθώςοι «απευθείας κατόπιν διαπραγμάτευσης» αναθέσεις έχουν, συχνά αδικαιολόγητα, πολλαπλασιαστεί.
 • Απέτυχε να κατανοήσει και να αποδεχτεί κάθε αντίθετη γνώμη με αποτέλεσμα τον λειτουργικό εκφυλισμό των συλλογικών θεσμικών οργάνων, του Δημοτικού Συμβουλίου συμπεριλαμβανομένου.

 

Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Συνεπώς, στις επόμενες αυτοδιοικητικές  εκλογές δεν θα κριθούν μόνον η επιχειρησιακή ανεπάρκεια, η αδυναμία επίλυσης χρόνιων προβλημάτων της καθημερινότητας  και η αποτυχία στη δρομολόγηση  νέων, μακράς πνοής, καινοτόμων έργων υποδομής× θα τεθούν θέματα που σχετίζονται άμεσα με αντιδημοκρατικές και αδιαφανείς συμπεριφορές στην άσκηση της διοίκησης του Δήμου.  Ενώπιον του εκλογικού σώματος θα αναμετρηθεί το παλιό με το νέο, θα συγκρουστεί η ξεπερασμένη νοοτροπία παλαιών παρατάξεων με τη νεωτερική – καινοτόμο αντίληψη εξουσίας που προτείνει ο Νέος Διόνυσος.

ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ

Ο Δήμος μας το 2010 βίωσε μια συνένωση χωρίς ιστορικό προηγούμενο. Επτά μικρές πόλεις, με διαφορετικά χαρακτηριστικά, αλλά με μεγάλη ιστορία και σπουδαία κοινωνική, πολιτιστική και αυτοδιοικητική κληρονομιά, συνενώθηκαν ξαφνικά και χωρίς καμιά ουσιαστική προετοιμασία.

Από  τη συνένωσή τους δημιουργήθηκε ο Νέος Δήμος Διονύσου, που έπρεπε να μετασχηματιστεί και να λειτουργήσει ως μεγάλη, ενιαία και σύγχρονη πόλη με ευρωπαϊκές προδιαγραφές, με δεδομένη και διαπιστωμένη την ανεπάρκεια των τότε υφιστάμενων υποδομών.

Μολονότι η συνένωση έγινε ερήμην των δημοτών των προ-υφιστάμενων Δήμων και Κοινοτήτων, αυτή αποτελεί πραγματικότητα, που καλούμαστε να υπηρετήσουμε για την δημιουργία ενός σύγχρονου ευρωπαϊκού δήμου, αντάξιου των προσδοκιών όλων μας.  Για την επίτευξη του στόχου, ο Δήμος διαθέτει ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα: Επιτυχημένους επαγγελματίες και καταξιωμένους επιστήμονες , σκληρά εργαζόμενους πολίτες, υπεύθυνους γονείς, νέες και νέους που αγωνίζονται για ένα πολύ καλύτερο μέλλον.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

Εμείς, στον ΝΕΟ ΔΙΟΝΥΣΟ, αποδίδουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην απρόσκοπτη λειτουργία των συλλογικών οργάνων του Δήμου, που αντανακλά τις δημοκρατικές μας αντιλήψεις, αποτρέποντας φαινόμενα αυταρχισμού. Η εφαρμογή στην πράξη περιλαμβάνει :

 • Τακτές συναντήσεις με την αντιπολίτευση και τη δυνατότητα κατάθεσης γραπτών ερωτήσεων από παρατάξεις, δημοτικούς συμβούλους και πολίτες με την υποχρέωση γραπτών απαντήσεων σε εύλογο χρονικό διάστημα.
 • Περιοδικές συνεδριάσεις με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων και τις οργανωμένες συλλογικές οντότητες, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων για θέματα που αφορούν στα μείζονα προβλήματα του Δήμου μας.
 • Tέλος, πλήρη διαφάνεια και λογοδοσία στη διαχείριση των οικονομικών πόρων, με την εφαρμογή κανόνων και μέτρων, που θα προκύψουν με συναινετικές διαδικασίες και διαβούλευση.

Η δημοκρατικότητα της παράταξης στην πράξη διασφαλίζεται με τη λειτουργία:

 • Ενός συλλογικού συμβουλευτικού οργάνου, υπό την προεδρία του
  επικεφαλής της παράταξης, που συσκέπτεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, αναλύει την πορεία των αυτοδιοικητικών πραγμάτων και προτείνει βελτιωτικές ενέργειες για να επιτευχθούν συγκεκριμένες στοχεύσεις δημοσίου συμφέροντος.
 • Ομάδων συνεργασίας για την επεξεργασία θεμάτων και την κατάθεση προτάσεων για χρονίζοντα προβλήματα ή προβλήματα ευρύτερου κοινωνικού ενδιαφέροντος.
 • Θεματικής ενότητας στην ιστοσελίδα της παράταξης με τίτλο «Το Βήμα των Πολιτών» για την αδιαμεσολάβητη κατάθεση προτάσεων από τους δημότες  χωρίς κανέναν  απολύτως προληπτικό έλεγχο των προτάσεων ή παραπόνων. 

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΟΡΑΜΑ  ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΟΧΉ

Κοινή επιδίωξη και συνισταμένη των προσπαθειών είναι η δημιουργία μιας λειτουργικά ενιαίας πόλης, αποτελεσματικά οργανωμένης, εξυπηρετικής προς τους πολίτες και τους επισκέπτες, οικονομικά ανθηρής και ικανής να αφομοιώσει και να προαγάγει όλα τα τοπικά θετικά στοιχεία των περιοχών που προϋπήρχαν της συνένωσης.  Η αμφίδρομη επικοινωνία και η εξυπηρέτηση των πολιτών θα διεξάγεται με τα πλέον σύγχρονα και αλληλεπιδραστικά ψηφιακά μέσα. Η ψηφιοποίηση θα συμβάλλει καθοριστικά στην ενημέρωση, τη διαφάνεια, τη συμμετοχή και την εποικοδομητική κριτική των δημοτών.

Σκοπός μας είναι να επεξεργαστούμε και να ανακοινώνουμε σταδιακά έναν ιεραρχημένο πίνακα έργων και μελετών εφαρμογής. Εξάλλου, ο κατάλογος των εκκρεμοτήτων και των αναγκών είναι ανεξάντλητος και η δεξαμενή ιδεών πλήρης. Συναφώς, ο Δήμος οφείλει να είναι εξυπηρετικός για τον πολίτη αλλά αυστηρός με την παραβατικότητα έναντι των συμφωνημένων κανόνων, που βλάπτει το σύνολο. 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Ο τόπος μας έχει ανάγκη μια καινούργια, δραστήρια και άφθαρτη Δημοτική Αρχή,  προϊόν ευρύτερων κοινωνικών συμμαχιών και συναινέσεων, που θα αντιμετωπίσει με ρεαλισμό τα προβλήματα και θα δώσει λύσεις. Έχουμε ανάγκη από ανθρώπους που μπορούν να σηματοδοτήσουν την επανεκκίνηση του Δήμου μας, ανατρέποντας κατεστημένες δομές και αντιλήψεις.

Προχωρούμε με όλες και όλους, χωρίς αποκλεισμούς,  στον σχεδιασμό του Νέου Διόνυσου, αξιοποιώντας όλα τα φυσικά και ανθρωπογενή χαρακτηριστικά που οι επτά δημοτικές ενότητες κληροδότησαν στον Δήμο και θεωρώντας τα πολιτιστικό κεφάλαιο και στοιχεία προόδου.

Στην γεμάτη προκλήσεις  διαδρομή  προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές θα συμμετέχουμε με επεξεργασμένο πρόγραμμα που θα συμπεριλαμβάνει όχι απλά ποια έργα έχει απόλυτη ανάγκη η πόλη μας αλλά κυρίως πώς θα τα κάνουμε με ολοκληρωμένο επιχειρησιακό σχεδιασμό. Στην δημιουργική αυτή διαδρομή θέλουμε να  συνδιαμορφώσουμε, με την συνεισφορά όλων των δημοτών που  θα πλαισιώσουν τις ομάδες συνεργασίας, έναν οδικό χάρτη με προτεραιότητες  για την ολοκλήρωση έργων που καθυστερούν και δικαίως ταλαιπωρούν τους πολίτες καθώς και νέων δράσεων που θα μας ωθήσουν  σε μια νέα πορεία που έχει ανάγκη η πόλη μας, μακριά από κάθε παρακμιακή εποχή που πρέπει να λησμονήσουμε το συντομότερο.

Η υλοποίηση όλων αυτών προϋποθέτει τη δέσμευση των παραγωγικών και  πνευματικών-πολιτιστικών δυνάμεων της πόλης και συγκλίσεις της Δημοτικής Αρχής με τις αυτοδιοικητικές παρατάξεις.

Ο ΝΕΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση για συνεργασία και συμπόρευση σε παρατάξεις, πολιτικά σχήματα και ΚΥΡΙΩΣ πολίτες του τόπου. Με τη συμβολή όλων θα προκύψει το καλύτερο.

ΤΟ ΝΕΟ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ

Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

«ΝΕΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ»

info@neosdionysos.gr

 

Νίκος Καρυστινός, Δικηγόρος, Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος, Υποψήφιος Δήμαρχος με τη νέα παράταξη «Νέος Διόνυσος».

 

Αδειλίνη Έφη Καθηγήτρια Όπερας

 

Αθανασόπουλος  Νίκος Μαιευτήρας- Γυναικολόγος

 

Απόστολου Ιωάννης Μηχανολόγος Μηχανικός

 

Αργυρούδης Μιχαήλ Μηχανολόγος Μηχανικός- Τεχνικός Δ/ντής Ναυτιλιακής

 

Βακαλόπουλος Δημήτριος Δικηγόρος- DEA- Υποψήφιος Διδάκτωρ ΕΜΠ- Ιδρυτής “DV LAW FIRM”

 

Βαλλιάνου Ειρήνη Δ.Υ. – Ζωγράφος

 

Βουκελάτου Εύη Ψυχοθεραπεύτρια- Διαμεσολαβήτρια- Συγγραφέας

 

Γαβαθάς Θεόδωρος Ταξίαρχος ΕΑ

 

Γαβριηλίδης Άρης Οικονομολόγος- Συγγραφέας

 

Γεωργιάδης Νικόλαος Δικηγόρος παρ’ ΑρείωΠάγω

 

Γεωργιάδης Παναγιώτης Καθηγητής Πληροφορικής ΕΚΠΑ

 

Δημητριάδης Σωτήρης Οικονομολόγος- Στέλεχος ΤΤΕ

 

Δημητρόπουλος Θεόδωρος Οικονομολόγος- Συγγραφέας

 

Ευθυμιάδης Ευθύμιος Ιδιωτικός Υπάλληλος

 

Ζιώγας Ευστάθιος Εκπαιδευτικός

 

Ζουρίδη Ελένη Ψυχολόγος

 

Θεοδωρίτση Ευστρατία Φυσιοθεραπεύτρια

 

Θεοδωρόπουλος Θεόδωρος Επιχειρηματίας

 

Θεοδώρου Λίλη Φιλόλογος, Ιδιοκτήτρια Φροντιστηρίου

 

Θεσσαλονικέως Δέσποινα Εικαστικός

 

Ιερωνυμάκης Χαράλαμπος Επιχειρηματίας

 

Καβαλλιεράκης Στέφανος Dr Ιστορικός- Συγγραφέας

 

Καθρέπτη Μαρία- Λουίζα Ιδιωτική Υπάλληλος

 

Καλαβρυτινός Αριστείδης Οικονομολόγος- Στέλεχος INTRUM HELLAS

 

Καλανδαρίδου Μαρία Φαρμακοποιός- Συγγραφέας

 

Καλασαρίνης Νίκος τ. Δ/ντής Πληρωμάτων Attica

 

Καλογεράκη Μαρία Ελεύθερος Επαγγελματίας

 

Καλογερόπουλος Ιωάννης CEO, Head of Audit and Assurance CDA

 

Καλογεροπούλου Στέλλα Συνταξιούχος Ο.Α.

 

Κανταρτζή Λυδία Συνταξιούχος ΟΤΕ

 

Καραμέτου Ιωάννα Συνταξιούχος Δ.Υ.

 

Καραμέτου Ματίνα Ψυχίατρος – Ψυχοθεραπεύτρια

 

Καραπατάς Γιάννης Επιχειρηματίας

 

Καρατζαφέρη Έλενα Δικηγόρος Αθηνών

 

Καρβούνης Μιλτιάδης Καθηγητής Ψυχολογίας ΕΑΠ-ΠΑΔΑ, τ. Σχολικός Σύμβουλος

 

Καρυστινού Κατερίνα Φιλόλογος

 

Κατσαρή Ελένη Δικηγόρος

 

Κατσούρης Νικόλαος Δικηγόρος

 

Καυκάλα Στέλλα  Χημικός- Δ/ντρια Έρευνας Φαρμακευτικής

 

Κιούση Χρυσούλα Life, NLP Coach

 

Κόλλια Ελένη Συνταξιούχος

 

Κοτσώνης Ηλίας Εκπαιδευτικός

 

Κουσουλός Ιωάννης Δικηγόρος

 

Κούστας Θεόδωρος Συνταγματάρχης ΕΑ

 

Κουτουκά Κατερίνα Αρχιτέκτων

 

Κουφοπούλου Αγγελική Δικηγόρος

 

Λιακόπουλου Ελένη Καθηγήτρια Ξένων Γλωσσών

 

Λιβερίου Μαριάννα Επιχειρηματίας

 

Λουκάς Αναστάσιος Πολιτικός Μηχανικός

 

Λουκάς Μάρκος Φοιτητής ΟΠΑ

 

Λυμπεροπούλου Έλενα Καθηγήτρια Ξένων Γλωσσών

 

Μαργαρίτης Ανδρέας Οικονομολόγος- Cosultant- Startup Επιχειρηματίας

 

Μάρκου (Malomar) Στάντζια Επιχειρηματίας

 

Μιχαλισλή Ειρήνη Καθηγήτρια Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας

 

Μπομπής Χαράλαμπος Ιδιωτικός Υπάλληλος

 

Μπουρόπουλος Κωνσταντίνος Χημικός Μηχανικός – Σύμβουλος Επιχειρήσεων

 

Νένδου Θεοδώρα Δικηγόρος- Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια

 

Ξυδόπουλος Θάνος Δημοσιογράφος- Τακτικό Μέλος ΕΣΗΕΑ

 

Ξυπολυτά Αλεξάνδρα Ιδιωτική Υπάλληλος

 

Οικονόμου Ρέα Εκπαιδευτικός

 

ΠανταλούΦωφώ Συνταξιούχος Δ.Υ.

 

Παπαγεωργίου Γιάννης Ιδιωτικός Υπάλληλος

 

Παπαζαφειρόπουλος Σωτήρης Συνταξιούχος- πρώην Δ/ντής ΕΑΒ

 

Παπαλάμπρου Θεόδωρος Δ/ντής Πληρωμάτων Attica Group

 

Παπαναστασόπουλος Γεώργιος Αν. Καθηγητής Λογιστικής Πανεπιστημίου Πειραιώς

 

Παπανικολάου Κωνσταντίνος Δικηγόρος- Αντιπρόεδρος ΕΝΙΒΟΠΑ

 

Παπανικολάου Μάνος Πολεοδόμος- Χωροτάκτης

 

ΠαρνασσάΠένυΕκθεσιολόγος- Συγγραφέας

 

Πασιπουλαρίδης Θεόδωρος Γυμναστής

 

Πασχαλίδου Φιλίππα Ιδιωτική Υπάλληλος

 

Περιμένη Δέσποινα Επιχειρηματίας- Φιλόλογος

 

Πηλιχός Μάριος Ιδιωτικός Υπάλληλος

 

Πολυζώης Ηλίας Δ/ντής Ομίλου Φαρμακευτικών Εταιρειών

 

Ποτίδου Χαρίκλεια Αρχιτέκτων Μηχανικός

 

Προύτσου Μαρία Συνταξιούχος

 

Ραμαντάνη Ζωή Σύμβουλος Επιχειρήσεων

 

Ρουμανά Ευαγγελία Φαρμακοποιός

 

Ρουσσίδη Αναστασία Επιχειρηματίας

 

Ρωμοσιός Άρης Επιχειρηματίας

 

Σακκά Παναγιώτα Συνταξιούχος Τραπεζικός

 

Σακκάς Παναγιώτης Ηλεκτρονικός- Επιχειρηματίας

 

Σιοκόρη Πασχαλιά Διαχειρίστρια Κρίκων Ζωής- Υιοθεσίες Αδέσποτων

 

Σιούτης Δήμος Μαιευτήρας Γυναικολόγος

 

Σοκόλης Γεώργιος Μηχανολόγος

 

Σπηλιωτοπούλου Ευθυμία DVM Marketing Manager Intemed PL

 

Σπίγκος Γεώργιος ExportManagerUnipharma

 

Σταυρόπουλου Ιωάννα Συνταξιούχος Οδοντίατρος

 

Στελίου Κωνσταντίνος Φυσικός, Msc- Ιδιοκτήτης Φροντιστηρίου

 

Στελλάκη Δήμητρα Ιδιωτική Υπάλληλος

 

Στυλιανού Άθως Ορκωτός Ελεγκτής- Σύμβουλος Επιχειρήσεων- Δ/νων Σύμβουλος RSM Greece

 

Συμεωνίδης Παναγιώτης Υποπτέραρχος ΕΑ

 

Σωτηροπούλου Ελένη Σύμβουλος Επενδύσεων

 

Ταλλιου Ελένη Γυμνάστρια- Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων

 

Τριανταφύλλου Νίκη Καθηγήτρια Φιλόλογος ΕΚΠΑ

 

Τσάκος Κωνσταντίνος Δημοσιογράφος

 

Τσάκωνα Αικατερίνη Χημικός Μηχανικός

 

Τσιτσάκης Αχιλλέας Φοιτητής Βιοιατρικών Επιστημών

 

Τσουκλίδης Κωνσταντίνος Φοιτητής ΠΑΠΕΙ

 

Φλωράκη Καλλιρόη Επιχειρηματίας

 

Χαμπάκη Δάφνη Οικονομολόγος- Τραπεζικός

 

Χαριτοπούλου Χριστίνα HR Consultant

 

Χατζάκη Δέσποινα Ιατρός- Δ/ντρια ΕΣΥ

 

Χατζηγεωργίου Νικόλαος Χημικός Μηχανικός

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ