Ο Χρήστος Σπίρτζης στον Άγιο Στέφανο, σε συγκέντρωση στο σπίτι του Στέλιου Κοροβέση

Στον Άγιο Στέφανο βρέθηκε, για ακόμη μία φορά, λόγω και εντοπιότητας, ο Χρήστος Σπίρτζης. Ο υπουργός μεταφορών και υποδομών και υποψήφιος Βουλευτής Ανατολικής Αττικής, έδωσε το “παρών” σε συγκέντρωση που πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης 12/6 στο σπίτι του ο Στέλιος Κοροβέσης, πρώην Δήμαρχος Αγίου Στεφάνου και περιφερειακός σύμβουλος Αττικής.

Ο Χρήστος Σπίρτζης, στη σύντομη πολιτική ομιλία του, εμφανίστηκε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των ερχόμενων εκλογών της 7ης Ιουλίου, εκτιμώντας ότι μπορεί να ανατραπεί η διαφορά με τη Νέα Δημοκρατία, δεδομένου μάλιστα ότι το διακύβευμα είναι τελείως διαφορετικό σε σχέση με αυτό των πρόσφατων Ευρωεκλογών. Ο κος Σπίρτζης, επίσης, υπογράμμισε ότι το κυβερνητικό έργο δεν έχει προβληθεί στο βαθμό που θα έπρεπε, ενώ αναφέρθηκε και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα οποία, όπως είπε, ελέγχονται σε μεγάλο βαθμό από επιχειρηματικά συμφέροντα προσκείμενα στη Νέα Δημοκρατία. Τέλος ο υπουργός μεταφορών παραδέχθηκε ότι έχουν γίνει και λάθη από την παρούσα Κυβέρνηση, επεσήμανε όμως ότι τυχόν επιστροφή της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, θα δρομολογήσει οπισθοδρόμηση και αρνητικές εξελίξεις στα εργασιακά θέματα καθώς και τα ζητήματα κοινωνικής πολιτικής.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν αρκετά στελέχη της αυτοδιοίκησης από τους Δήμους Διονύσου και Ωρωπού  (μεταξύ άλλων ο υποψήφιος Δήμαρχος Διονύσου Νίκος Κλήμης, η δημοτική σύμβουλος Διονύσου Λυδία Φέρμελη, ο απερχόμενος δημοτικός σύμβουλος και εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος Αγίου Στεφάνου Γρηγόρης Ίσσαρης, ο νέος τοπικός σύμβουλος Αγίου Στεφάνου Μάριος Πάγκαλος, ο νέος Πρόεδρος της Δ.Ε.Αφιδνών & καθηγητής Ανδρέας Θεοδωρακόπουλος κ.α.). Επίσης παραβρέθηκαν η Ζανέτ και ο Δημήτρης Τσίπρας (τα αδέλφια του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα).

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ