Ο Δήμος Διονύσου διοργανώνει την Τρίτη 8/10 συνάντηση με ιδιοκτήτες εκπαιδευτικών οργανισμών για το “Κοινωνικό Φρoντιστήριο”

Ο Δήμος Διονύσου απευθύνει Ανοιχτή Πρόσκληση προς όλους τους ιδιοκτήτες φροντιστηρίων τής περιοχής (Μέσης Εκπαίδευσης και Ξένων Γλωσσών) προκειμένου να συμμετάσχουν σε συνάντηση, την Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019, στις 9:30 μ.μ., στο Δημαρχείο Διονύσου, για την δωρεάν παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών για την περίοδο 2019-2020, σε μαθητές οικογενειών οι οποίες πληρούν συγκεκριμένα εισοδηματικά και κοινωνικά κριτήρια (Κοινωνικό Φροντιστήριο). Οι υπηρεσίες αυτές αφορούν στην ενισχυτική διδασκαλία και τις ξένες γλώσσες.

Ακολουθεί η επιστολή:

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ
ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝ.ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ                                     Άνοιξη, 2/10/2019
Α.Π.: -37046-    

ΠΡΟΣ:
ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ (ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ)

Θέμα: «Συνάντηση για τη δωρεάν παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών σε μαθητές δημόσιων σχολείων  του Δήμου Διονύσου, βάσει εισοδηματικών και κοινωνικών κριτηρίων»

Αξιότιμες/οι κυρίες/οι,

Ο Δήμος μας, στο πλαίσιο ενίσχυσης της κοινωνικής αλληλεγγύης προς  τους δημότες μας, και ειδικά σε όσους δοκιμάζονται περισσότερο από την οικονομική κρίση,  επιθυμεί να μεσολαβήσει,  προκειμένου να παρασχεθούν δωρεάν  εκπαιδευτικές  υπηρεσίες σε μαθητές οικογενειών οι οποίες  πληρούν συγκεκριμένα εισοδηματικά και κοινωνικά κριτήρια (για την περίοδο 2019-2020). Οι υπηρεσίες αυτές αφορούν στην ενισχυτική διδασκαλία και τις ξένες γλώσσες.

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την ανιδιοτελή προσφορά σας όλα τα προηγούμενα χρόνια, σας προσκαλούμε σε συνάντηση με εκπροσώπους του Δήμου Διονύσου, την ερχόμενη ΤΡΙΤΗ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 και ώρα  9:30 π.μ. στο Δημαρχείο Διονύσου, επί της Λεωφόρου Λίμνης Μαραθώνος  29, προκειμένου να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας να παρέχετε δωρεάν υπηρεσίες προς μαθητές και μαθήτριες μέσης εκπαίδευσης,  μέσω των εκπαιδευτικών οργανισμών σας,  σε αριθμό μαθητών που θα μας υποδείξετε.

Ο Δήμος Διονύσου, στη συνέχεια, θα ενεργοποιήσει με δημόσια πρόσκληση την υποβολή αιτήσεων από μαθητές και μαθήτριες του Δήμου μας, για την άμεση κάλυψη των προσφερόμενων θέσεων.

Ο Δήμος Διονύσου δεμεύεται:

1) Για την δημοσιοποίηση της προσφοράς σας,  με παράλληλες ευχαριστίες, μέσω ανάρτησης στην ιστοσελίδα  και τη σελίδα Facebook  του Δήμου, καθώς και μέσω Δελτίου Τύπου προς τα Μέσα μαζικής Ενημέρωσης.

2) Για την βράβευση των Ιδιοκτητών που θα προσφέρουν παροχές εκπαίδευσης, μέσω δημόσιας εκδήλωσης.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας στην πρωτοβουλία μας, που είναι για καλό σκοπό !

Με εκτίμηση,

Ο Δήμαρχος  Διονύσου                                                        Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας

Γιάννης Καλαφατέλης                                                          Νίκος Καρυστινός

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ