ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΙΜΑ στο Δήμο Διονύσου και συμμετέχουμε στην έκτακτη Αιμοδοσία στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου, την Τρίτη 7 Απριλίου 2020 !

O Δήμος Διονύσου δε μένει αμέτοχος στη μάχη κατά του κορωνοϊού. Λόγω της αυξημένης ανάγκης για αίμα βγαίνει μπροστά και διοργανώνει έκτακτη Εθελοντική Αιμοδοσία, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7 Απριλίου 2020, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου (Πεντζερίδη 3) από τις 15:00 μ.μ. έως τις 19:30 μ.μ.

Τη δράση αιμοληψίας θα διενεργήσει κινητό συνεργείο του Νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός», στελεχωμένο από επιστημονικά εξειδικευμένο προσωπικό που τηρεί όλους τους υγειονομικούς κανονισμούς προστασίας των αιμοδοτών και λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης από τον Covid-19.

Προσκαλούμε όλους τους εθελοντές αιμοδότες να διαθέσουν δέκα λεπτά από τη ζωή τους, που είναι ικανά να χαρίσουν τη ζωή σε ένα συνάνθρωπό μας.

Τα μέλη της Εθελοντικής Αιμοδοσίας του Δήμου Διονύσου εφοδιάζονται με κάρτα Εθελοντή Αιμοδότη και εξασφαλίζουν, σε περίπτωση ανάγκης, μονάδες αίματος για τους ίδιους ή τους οικείους τους.

Ο Δήμος Διονύσου και οι δημότες του έχουν αποδείξει επανειλημμένα ότι νοιάζονται για το συνάνθρωπο.

Απευθύνουμε έκκληση σε όλες και όλους να στηρίξουν την προσπάθειά μας και την Τρίτη 7 Απριλίου να στείλουν μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην υπεύθυνη αιμοδοσίας κα Καλλιόπη Σαββοπούλου, στα τηλέφωνα: 213 203 0600, 213 2030658 και στο email : aimodosiadd@gmail.com .

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΙΜΑ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΖΩΗ !

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ