Παραδοσιακό Γλέντι από “Χορεύρεσις” και Δήμο Διονύσου στον Άγιο Στέφανο, την Πέμπτη 19/12

Το «Χορεύρεσις» συμμετέχει με το «Δωδεκαήμερο των Ελλήνων» στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Διονύσου, την Πέμπτη 19/12

Το Κέντρο Λαϊκού Πολιτισμού “Χορεύρεσις” στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Διονύσου, συμμετέχει με την εκδήλωση “Το Δωδεκαήμερο των Ελλήνων”.

Σας περιμένουμε την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου και ώρα 20.00, στην Πλατεία Μαρίνου Αντύπα Αγίου Στεφάνου (έναντι Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου) για ένα μεγάλο γλέντι.

Οι μαθητές του Κέντρου Λαϊκού Πολιτισμού “Χορεύρεσις” με τη συνοδεία ορχήστρας παραδοσιακής μουσικής, θα ξεκινήσουν στις 19.30 με κάλαντα, ευχές και κεράσματα στις γειτονιές του Αγίου Στεφάνου.

Στη συνέχεια, στην Πλατεία Μαρίνου Αντύπα Αγίου Στεφάνου στις 20.00 και γύρω από τη φωτιά, θα ακολουθήσει γλέντι για όλους με φασολάδα, κεράσματα, κρασί και πολύ χορό.

Η Κοινωνική Κουζίνα “Ο Άλλος Άνθρωπος” θα μαγειρέψει φασολάδα για όλους τους παρευρισκομένους, ενώ παράλληλα και στο πλαίσιο δράσης για όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, συγκεντρώνουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας.

Συνοδεύουν μουσικά:

— Αποστόλης Βαγγελάκης – Κλαρίνο

— Γιώργος Μαρινάκης – Βιολί

— Άγγελος Κυριάκος – Λαούτο

— Ηλίας Γάκος – Τραγούδι

— Λάζαρος Ακριβόπουλος – Κρουστά

Σας περιμένουμε για να γλεντήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ…!

Πληροφορίες: 2108140327 – 6974644474

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ