ΠΑΣΟΚ Διονύσου για υπογειοποίηση γραμμών ΟΣΕ: “Η ποιότητα ζωής των κατοίκων του Αγίου Στεφάνου δεν είναι προς διαπραγμάτευση”

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
31.03.2023
Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Διονύσου
Χθες, Πέμπτη 30 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου η Ολομέλεια της Τοπικής μας Οργάνωσης με μοναδικό θέμα τον “ΟΣΕ στον Άγιο Στέφανο”.
Σε μια δημοκρατική διαδικασία διαλόγου και συζήτησης που διήρκησε σχεδόν 3 ώρες είχαμε την ευκαιρία να καταγράψουμε πολύτιμες προτάσεις, ιδέες και ιστορικά για την αντιμετώπιση του προβλήματος της πρωτεύουσας του Δήμου μας.
Η Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Διονύσου έχει δεσμευτεί ότι θα αναδείξει τα μεγάλα θέματα της περιοχής και θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να επιλυθούν, μέσα από τους Τομείς και τις ομάδες εργασίας της παράταξης.
Το πρώτο βήμα έγινε. Το επόμενο θα γίνει στον Άγιο Στέφανο με συγκεκριμένες προτάσεις, επιστημονικά τεκμηριωμένες από τον Τομέα Μεταφορών και Επικοινωνιών όπου με τις διαδικασίες του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου μας και τον Τομεάρχη κ. Χ. Γκόκα θα θέσουμε επί τάπητος τα μεγάλα θέματα ασφάλειας, παραβατικότητας, υγιεινής και ευπρεπισμού του ΟΣΕ στον Άγιο Στέφανο.
Η ποιότητα ζωής των κατοίκων του Αγίου Στεφάνου δεν είναι προς διαπραγμάτευση ούτε τους ενδιαφέρει πόσο κοστίζει η προτεινόμενη από την ΕΡΓΟΣΕ πρόταση της υπογειοποίησης του δρόμου έναντι άλλων εναλλακτικών προτάσεων όπως η υπογειοποίηση των γραμμών.
Η ασφάλεια της ανθρώπινης ζωής δεν έχει τιμή. Παζάρια δε δεχόμαστε.
Μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα απαιτούμε λύσεις.
Και θα το κάνουμε για μια ακόμα φορά με όλη την κοινωνία, για όλη την κοινωνία.
Μεταξύ των συνδημοτών μας, των μελών και των φίλων μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους το παρόν έδωσαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής στην Ανατολική Αττική Σ. Ζώτος, Π. Ασπραδάκης, Β. Κούργια, Γ. Σαββίδη, Μ. Ναυροζίδου, Μ. Στεφανάκης, Σ. Κατσίγιαννη, Μ. Χριστοδουλάκης, Β. Αναστασίου, Λ. Καραούλης, Σ. Βρεττός (τηλεδ.), Κ. Δορυφόρου, μέλη της Κ.Π.Ε. και Τομέων του κόμματος, ο Δήμαρχος Διονύσου Γ. Καλαφατέλης, ο τ. Δήμαρχος Αγ. Στεφάνου Π. Βορριάς, ο υποψήφιος Δήμαρχος Διονύσου Κ. Κουριδάκης, οι Αντιδήμαρχοι Γ. Τσουδερός, Γ. Φωτάκης, Χ. Παπαβασιλείου καθώς και τοπικοί σύμβουλοι και μέλη της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα της Τ.Ο Διονύσου.

Η Συντονιστική Επιτροπή της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Διονύσου.

Συντονιστής: Σπυρίδων Αρνής
Αν. Συντονιστής: Αντώνιος Αμπαρτζίδης
Υπεύθυνη Τομέα Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε.: Γεωργία Λιούλια-Σίσκου
Υπεύθυνη Τομέα Αυτοδιοίκησης και Συνδικαλιστικού: Κωνσταντία Ζωγάκη
Υπεύθυνη Τομέα Παιδείας και Αθλητισμού: Αναστασία Κατσούγκρη
Υπεύθυνος Οργανωτικού: Γεώργιος Καρέτσος
Υπεύθυνος Τομέα Εργασίας και Επιχειρηματικότητας: Στράτος Χαβιαρόπουλος

Δείτε το Δ.Τ. στην επίσημη σελίδα μας: https://www.facebook.com/photo?fbid=522908453354620&set=a.342897318022402

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ