Ποιοι είναι οι 9 Υποψήφιοι Βουλευτές Ανατολικής Αττικής από το Δήμο Διονύσου και γειτονικές περιοχές

ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΝΕΩΤΕΡΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Μπορεί το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα να οδήγησε στην προσωρινή αναβολή της ανακοίνωσης προκήρυξης των Βουλευτικών Εκλογών, που αναμένεται να πραγματοποιηθούν μέσα στην Άνοιξη, ήδη όμως τα ψηφοδέλτια των κομμάτων έχουν σχεδόν συμπληρωθεί, τουλάχιστον στην πλειοψηφία τους. Το edionysos.gr παρουσιάζει σήμερα ποιοι είναι οι 9, μέχρι στιγμής, Υποψήφιοι Βουλευτές Ανατολικής Αττικής, σύμφωνα με τις επίσημες υποψηφιότητες, οι οποίοι προέρχονται από το Δήμο Διονύσου ή γειτονικές περιοχές. Εμείς ευχόμαστε σε όλες και όλους καλή επιτυχία ανεξαρτήτως κομμάτων και πολιτικών θέσεων. Aν υπάρξουν κι άλλες υποψηφιότητες από την περιοχή μας, δεσμευόμαστε να τις συμπεριλάβουμε στο μέλλον.

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Στέλιος Πέτσας: Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα αυτοδιοίκησης και Οικονομολόγος (κάτοικος Δήμου Διονύσου).

https://www.facebook.com/stpetsas
https://www.facebook.com/petsas.stylianos

Βασίλης Οικονόμου: Βουλευτής Ανατολικής Αττικής, Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής και Νομικός (με καταγωγή από το γειτονικό Καπανδρίτι).

https://www.facebook.com/BOikonomou
https://www.facebook.com/oikonomou.vasilis.1

Τάσος Αγγέλικας: Τομεάρχης Εκλογικής Ετοιμότητας Νέας Δημοκρατίας ΔΕΕΠ Β/Ανατολικής Αττικής και Επιχειρηματίας (κάτοικος Δήμου Διονύσου).

https://www.facebook.com/tassos.angelikas
https://www.facebook.com/profile.php?id=100083413791283

 

ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Χρήστος Σπίρτζης: Βουλευτής Ανατολικής Αττικής, πρώην Υπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (προέρχεται από το Κρυονέρι).

https://www.facebook.com/cspirtzis

Μυρτώ Κοροβέση: Νομικός και Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, κόρη του Περιφερειακού Συμβούλου και πρώην Δημάρχου Αγίου Στεφάνου Στέλιου Κοροβέση. Είναι η νεώτερη υποψήφια της χώρας (κάτοικος Δήμου Διονύσου).

https://www.facebook.com/profile.php?id=100090427366716

Αγγελική Λεβέντη: Υπάλληλος ΕΦΚΑ, πρώην Εντεταλμένη Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων στην Περιφέρεια Αττικής με σπουδές στις Εφαρμογές πληροφορικής, τη Διοίκηση και την Οικονομία (κάτοικος Δήμου Διονύσου).

https://www.facebook.com/angelique.dolores

 

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Σοφία Κατσίγιαννη: Αντιδήμαρχος Παιδείας, Ισότητας και Τουριστικής Ανάπτυξης Δήμου Διονύσου, Αναπλ. Γραμματέας Τουρισμού ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Διδάκτωρ Δημοσίου Δικαίου της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ (κάτοικος Δήμου Διονύσου).

https://www.facebook.com/SophiefKatsigianni
https://www.facebook.com/SophieKatsigiannis

Βάσια Αναστασίου: Αν.Γραμματέας Επικοινωνίας ΠΑΣΟΚ, Δικηγόρος, Υποψήφια Διδάκτορας (με καταγωγή από Βαρνάβα).

https://www.facebook.com/VassiaAnastasiou

 

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ

Ευάγγελος Τσαγκαράκης: Τομεάρχης Πολιτικής Προστασίας «Ελεύθεροι Ξανά», Επιχειρηματάις στον τομέα της εστίασης και του τουρισμού, απόφοιτος του Γεωλογικού τμήματος της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές στα Τεχνοοικονομικά Συστήματα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

https://www.facebook.com/vtsagkarakis/

 

 

 

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ