Προσκοπικό βιβλίο δώρισαν στο Γιάννη Καλαφατέλη οι Ναυτοπρόσκοποι Διονύσου !

Οι Ναυτοπρόσκοποι Διονύσου στο Γιάννη Καλαφατέλη

Επίσκεψη στο Δημαρχείο Διονύσου και συνάντηση με το Δήμαρχο Γιάννη Καλαφατέλη, πραγματοποίησε τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου αντιπροσωπεία των Ναυτοπροσκόπων Διονύσου (1ο Σύστημα) με επικεφαλής τον Αλέξανδρο Λυσιώτη.

Οι Ναυτοπρόσκοποι ανέπτυξαν στον κο Καλαφατέλη τις δράσεις του συλλόγου ενώ του επεφύλαξαν και μια ευχάριστη έκπληξη, δωρίζοντάς του βιβλίο με τίτλο «το Εγκόλπιο του Προσκόπου». Επίσης, τον προσκάλεσαν στον Αγιασμό τους, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, κατά τη διάρκεια του οποίου το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων θα απονείμει μετάλλια «Εξαίρετων πράξεων» σε μέλη των Ναυτοπροσκόπων και Αριστείο Ανδρείας στον κο Κορωναίο, για ενέργειές τους κατά τη διάρκεια της μεγάλης πυρκαγιάς στο Μάτι στις 23 Ιουλίου 2018, καθώς και για την επιτυχημένη αναδιοργάνωσή τους.

Ο Δήμαρχος Διονύσου ευχαρίστησε τους Ναυτοπροσκόπους για το δώρο που του έκαναν αλλά κυρίως για την προσφορά τους προς τα νέα παιδιά, τα οποία μέσα από τις παρεχόμενες δράσεις του συλλόγου μπορούν να αποκτήσουν σημαντικά εφόδια για τη ζωή και να γίνουν όχι μόνο καλοί Πρόσκοποι αλλά και ολοκληρωμένοι άνθρωποι.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ