Συγκινητικό ευχαριστήριο του Δημήτρη Σταθόπουλου, με αφορμή την αποχώρησή του από την προεδρία του Α.Ο.Κρυονερίου

Διαβάστε τι αναφέρει σε δήλωσή του ο απερχόμενος πρόεδρος του Δ.Σ. του συλλόγου.

«Χθες ολοκληρώθηκε η τριετής θητεία μου ως προέδρου του ΑΟ Κρυονερίου.Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές και τους αθλητές όλων των τμημάτων του συλλόγου αλλά και τους γονείς των παιδιών μας για τη συνεργασία που είχαμε όλη αυτή την περίοδο.

Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω του κυρίους Γιώργο Αποστολίδη και Γιώργο Γεωργίου για την υλική και ηθική βοήθεια τους καθώς και τον Σπύρος Γιούλη για την εξαιρετική προσφορά του στο σύλλογο αλλά και τον Πάνο Πολυμερόπουλο καθώς και τον Νικόλα Παπαδόπουλο που όποτε χρειάστηκε δήλωναν παρόντες !

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους κυρίους Νίκο Παραρά, Γιώργο Βασίλα, Φίλιππο Πάντο και Μίλτο Θεοδωράκη οι οποίοι αφιέρωσαν πολύ χρόνο προκειμένου να βελτιωθεί ο τρόπος λειτουργίας αλλά και να ενισχυθούν τα τμήματα υποδομής του ΑΟΚ, ενώ ο Νίκος Σκούυρας έκανε κατά κοινή ομολογία, πολύ ελκυστική την ανδρική ομάδα !

Σίγουρα έγιναν λάθη στη διάρκεια της θητείας μου για τα οποία είμαι αποκλειστικός υπεύθυνος,είμαι σίγουρος πως το νέο ΔΣ δεν θα τα επαναλάβει, αφού ήδη τα γνωρίζει.

Το ταξίδι από αυτό το πόστο, για εμένα ολοκληρώθηκε και είμαι γεμάτος θετικά συναισθήματα.

Εύχομαι καλή θητεία στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο και δηλώνω παρών όποτε μου ζητηθεί να βοηθήσω με οποίο τρόπο μπορώ στη νέα προσπάθεια που ξεκινάει.

Δημήτρης Σταθόπουλος»

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ