Συνάντηση του Δημάρχου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη με τον Αν.Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, για «Μήδεια» και πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»

Συνάντηση εργασίας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και αρμόδιο για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης  κ. Στέλιο Πέτσα είχε τη Μεγάλη Τρίτη 27 Απριλίου ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, για ζητήματα που απασχολούν το Δήμο.

Στη συνάντηση εργασίας, που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα εποικοδομητικό κλίμα και με κοινή στόχευση, συμμετείχαν ακόμη ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλης Σταυριανουδάκης και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Διονύσου Στέφανος Κριεμάδης.

Ο κ.Καλαφατέλης έθεσε μεταξύ άλλων στον κ.Πέτσα το θέμα της πρόσθετης οικονομικής στήριξης και βοήθειας του Υπουργείου Εσωτερικών προς το Δήμο Διονύσου στο πλαίσιο της «Μήδειας», καθώς και το ζήτημα της χρηματοδότησής του, μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», με γνώμονα  την αναπτυξιακή του προοπτική για τα επόμενα χρόνια, με προτεραιότητα τη αναβάθμιση των υποδομών και την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων ταλαιπωρούν τους κατοίκους. Ο κ.Πέτσας, από την πλευρά του, υπογράμμισε ότι βλέπει θετικά τα αιτήματα του Δήμου κι ότι θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την προώθηση και επίλυση τους.

Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης μετά τη συνάντηση δήλωσε σχετικά:

«Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Αν.Υπουργό κ.Στέλιο Πέτσα αλλά και συνολικά την ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών, με την οποία έχουμε μία άριστη συνεργασία για όλα τα ζητήματα που απασχολούν το Δήμο μας. Είμαι πραγματικά αισιόδοξος γιατί βλέπω ότι υπάρχει η ειλικρινής βούληση από τον αρμόδιο Υπουργό κ.Πέτσα να αξιοποιηθεί το πρόγραμμα “Α.Τρίτσης” ως αναπτυξιακός μοχλός για την Αυτοδιοίκηση, η οποία  πλέον μπορεί να ελπίζει σε καλύτερες μέρες».

 

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ