Συνάντηση του Δημάρχου Διονύσου με τον Πρόεδρο της ΕΣΧΑ και του ΑΣΑΔ, με θέμα την περαιτέρω ανάπτυξη του Χάντμπολ στο Δήμο

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη, είχαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής (ΕΣΧΑ) Δημήτρης Σταυρακάκης και ο Πρόεδρος του ΑΣ Άνοιξης-Διονύσου (και μέλος του ΔΣ της ΕΣΧΑ) Μάριος Λουκάτος.

Συζητήθηκαν, προτάσεις από πλευράς της ΕΣΧΑ για την καλύτερη ανάπτυξη του Χάντμπολ στον Δήμο Διονύσου, μέσα από κοινές δράσεις.

Ο Πρόεδρος του ΑΣ Άνοιξης-Διονύσου Μάριος Λουκάτος, γνωστοποίησε στην Δημοτική αρχή, την πρόθεση του συλλόγου του, για να διοργανώσει και το 2020, στις ημέρες των σχολικών αργιών του Πάσχα, το Τουρνουά Χάντμπολ «Βόρειας Αττικής» με επίκεντρο τις κατηγορίες Παμπαίδων Α’ (U14)-Παγκορασίδων Α’ (U14). Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, στόχος θα είναι στο τουρνουά, να συμμετάσχουν και ομάδες από το εξωτερικό.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, υπογράμμισε ότι η στήριξη της Δημοτικής Αρχής θα είναι δεδομένη στην προσπάθεια του ΑΣ Άνοιξης-Διονύσου, για την διοργάνωση του Τουρνουά Χάντμπολ «Βόρειας Αττικής».

Παράλληλα από τους ιθύνοντες της ΕΣΧΑ ζητήθηκε η συμβολή του Δήμου, στην ανακατασκευή του Ανοιχτού γηπέδου 5Χ5 το οποίο βρίσκεται στον χώρο των Αθλητικών Εγκαταστάσεων της Κοινότητας Σταμάτας, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένας προπονητικός χώρος, για το άθλημα του Χάντμπολ, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες του ΑΣ Άνοιξης Διονύσου, που είναι το μοναδικό σωματείο που καλλιεργεί το άθλημα στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Διονύσου.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής Νίκος Καρυστινός και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Δημοτικών Έργών Στέφανος Κριεμάδης

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ