ΣΥΡΙΖΑ Διονύσου: “Στον Διόνυσο, ο Λογαριασμός Στάλθηκε από 543 Πολίτες!”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ένα τεράστιο ευχαριστώ είναι το μόνο που μπορούμε να απευθύνουμε στους πολίτες του δήμου Διονύσου για την πρωτοφανή προσέλευσή τους στο Πολιτιστικό Κέντρο της Άνοιξης την Κυριακή 15 Μαϊου 2022 και την συμμετοχή τους στις εκλογικές εσωκομματικές διαδικασίες του Σύριζα-Προοδευτική Συμμαχία.
Το μήνυμα ήταν διπλό. Αφενός “έστειλαν πίσω τον λογαριασμό” στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, όπως ευφυώς τους καλούσε η καμπάνια του κόμματος και αφετέρου διατράνωσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την στήριξή τους στον ίδιο τον Πρόεδρο.
Σε μία οργάνωση που μέχρι και τις εκλογές του 2019 αριθμούσε λιγότερα από 100 μέλη, σε μια οργάνωση που την τελευταία διετία υπερδιπλασίασε τα μέλη της προσεγγίζοντας τα 200, την Κυριακή 15/5/2022 προστέθηκαν άλλα 338 νέα μέλη, που με αγωνιστικότητα και ενθουσιασμό προσήλθαν, γράφτηκαν και συμμετείχαν στις διαδικασίες! Αυτή είναι η πραγματική, ελπιδοφόρα και νικηφόρα πορεία του Σύριζα-Προοδευτική Συμμαχία προς το μέλλον, κόντρα σε όλες τις δημοσκοπήσεις των συστημικών και εξαγορασμένων μέσων μαζικής ενημέρωσης!
Στις δύο κάλπες για την εκλογή του Προέδρου, την κάλπη των παλαιών και την κάλπη των νέων μελών, τα αποτελέσματα ήταν συντριπτικά. Αθροιστικά, μόνο 5 λευκά και 538 “Αλέξης Τσίπρας”!
Για την Κεντρική Επιτροπή, υπήρξαν μόνο 4 άκυρα, ενώ η Οργάνωση Μελών Διονύσου εξέλεξε και τρία μέλη της: Τον Νίκο Βούτση, την Ζαννέτ Τσίπρα και την Αγγελική Λεβέντη. Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία αλλά και τους υπενθυμίζουμε την τεράστια ευθύνη τους στο δύσκολο έργο της μετάβασης του κόμματος στη νέα εποχή.
Ευχαριστούμε επίσης τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών και όλους όσοι συνέβαλαν στην άψογη διεξαγωγή των εκλογικών διαδικασιών.
Οι εσωκομματικές εκλογές της 15ης Μαϊου 2022 αποτελούν το σημείο εκκίνησης της νέας πορείας του κόμματος προς τη νίκη στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, γεγονός που αναμένει η πλειοψηφία του ελληνικού λαού.

Η Συντονιστική Επιτροπή
ΟΜ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ