Τοπικό Συμβούλιου Ροδόπολης για ανυπόγραφο δημοσίευμα: “Ο ανώνυμος αρθρογράφος να βγει από την κρυψώνα του…”

Απαντώντας σε σχετικό ανυπόγραφο δημοσίευμα, που αναρτήθηκε στο dionysospost.gr και αναφέρεται σε δήθεν “ήττα” του Προέδρου της Κοινότητας Ροδόπολης Β. Κλεφτάκη, σημειώνουμε τα εξής:

  1. Είναι παντελώς ανυπόστατο και ψευδές το σχόλιο για «κανονισμένη …δουλειά που χάλασε ο νεαρός τοπικός σύμβουλος Χαράλαμπος Κόκκινος».

Ιδιαίτερα δε ο χαρακτηρισμός   «κανονισμένη δουλειά» , δείχνει ξεκάθαρα τον τρόπο σκέψης και λειτουργίας του γνωστού-άγνωστου αρθρογράφου ο οποίος  κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια.

  1. Επί του θέματος το Τοπικό Συμβούλιο συνήλθε, συζήτησε και αποφάσισε με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον των δημοτών, που είναι η πρώτη προτεραιότητα για όλα –ανεξαιρέτως- τα μέλη.
  2. Τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου συνεργάζονται για το καλό της Ροδόπολης, αποκρούουν και απορρίπτουν κατηγορηματικά κάθε φανερή ή υπόγεια απόπειρα να δημιουργηθούν αντιπαλότητες και διχασμοί εκεί ακριβώς που δεν υπάρχουν.
  3. Μεθοδεύσεις, όπως αυτές του συγκεκριμένου δημοσιεύματος, στρέφονται κατά του κλίματος ομόνοιας και συναντίληψης, που καλλιεργείται με συνέπεια από όλα τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου.

Και τέλος, παροτρύνουμε τον αρθρογράφο του ανυπόγραφου δημοσιεύματος, να βγει από την κρυψώνα της ανωνυμίας του και να παρευρεθεί στο επόμενο Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας μας, ώστε να του παραδώσουμε ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα συναίνεσης και Δημοκρατίας.

Με εκτίμηση,

Τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου της Ροδόπολης

1.Κλεφτάκης Βασίλειος

2Ξανθός Ιωάννης

3.Πολύζου Δήμητρα

4.Παπαβασιλείου Πόπη

5.Σειντής Παναγιώτης

6.Κόκκινος Χαράλαμπος

7.Κουβαρά Ελένη

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ