Βράβευση του ABC Άνοιξης από την ΕΣΚΑ

Σε μια λαμπρή τελετή, στην ετήσια εκδήλωση κοπής πίτας της ΕΣΚΑ, η ομάδα μας των ΕΦΗΒΩΝ βραβεύτηκε από την Ένωση για τη διάκρισή της την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Περισσότερα από 1600 άτομα έδωσαν το παρών το απόγευμα της Τρίτης στο Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου. Εκπρόσωποι της Διοίκησης του Αθλητισμού και ειδικότερα του αθλήματος της Καλαθοσφαίρισης, αλλά και πολλοί καλεσμένοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Αυγενάκης, ο Γ.Γ. Αθλητισμού κ. Μαυρωτάς, αλλά και ο Αντιπεριφερειάχης Αττικής κ. Δημόπουλος και ο Γ.Γ. της ΕΟΚ κ Τσαγκρώνης. Επίσης ο Δήμαρχος Γαλατσίου κ. Μαρκόπουλος και ο Δήμαρχος Ιλίου κ. Ζενέτος.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν από την ΕΣΚΑ, μεταξύ άλλων, η οικογένεια Γιαννακόπουλου (ιδιαίτερα οι Παύλος & Θανάσης για την διαχρονική προσφορά τους στο Ελληνικό μπάσκετ), αλλά και η Εθνική Ομάδα Κωφών Γυναικών για την επιτυχία της κατάκτησης του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2019.

Επίσης, βραβεύθηκαν οι Σύλλογοι της Ένωσης, των οποίων τα τμήματα κατέκτησαν τις θέσεις 1-3 στην κατηγορία τους, την αγωνιστική περίοδο 2018-2019. Μεταξύ των βραβευθέντων, για πρώτη φορά Σύλλογος από την περιοχή μας, ο Σύλλογός μας, το ΣΚ ΑΝΟΙΞΗΣ (ABC), για τις επιδόσεις του τμήματος ΕΦΗΒΩΝ.

Σημαντική διάκριση για τον Σύλλογό μας και το Δήμο μας, στον τόσο ανταγωνιστικό χώρο του πρώτου σε επιτυχίες αθλήματος της χώρας.

Θυμίζουμε πως την προηγούμενη περίοδο, (2018-2019), εκτός της Εφηβικής μας ομάδας, την άνοδο στην ανώτερη κατηγορία, διεκδίκησαν και κατέκτησαν και οι ομάδες μας των ΑΝΔΡΩΝ και ΠΑΙΔΩΝ.

Συγχαρητήρια σε όλους τους Συντελεστές της επιτυχίας!

ABC ΑΝΟΙΞΗΣ

Δείτε ΕΔΩ περισσότερα

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ