25 Δημιουργοί συμμετείχαν στο 1ο Συμπόσιο Ποιητών του Δήμου Διονύσου

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΜΝΗΝΑΚΗ
Απόψε θεμελιώθηκε ένας θεσμός, το 1ο Συμπόσιο Ποιητών Δήμου Διονύσου “Ανδρέας Εμπειρίκος”.
Απόψε 25 δημιουργοί ένωσαν τις φωνές τους και μίλησαν για Έρωτα, Απώλεια, Ζωή, για όσα έχουν μέσα στην καρδιά τους.
Απόψε 100 δημότες άκουσαν 10 πανέμορφα κομμάτια μουσικής από φλάουτο και κιθάρα ( Rodoula Chantzi , Thodoris Makris προσθέσατε ποιότητα στη βραδιά μας).
Απόψε δείξαμε πώς σέβεται κανείς το δημόσιο ταμείο ( η εκδήλωση κόστισε μόνο το μεροκάματο για ηχοφωτιστικά, όλα τα υπόλοιπα έγιναν με προσωπική δουλειά και χορηγίες).
Απόψε συνομιλήσαμε, ακούσαμε, συγκινηθήκαμε.
Ένα ευχαριστώ σε όλους τους συμπολίτες μας ποιητές που παρουσίασαν τα έργα τους. Άξιοι.
Ένα ευχαριστώ σε όσους δούλεψαν για να έχει η εκδήλωση πλούτο, βάθος, ποιότητα και γνοιάξιμο.
Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στους 2 παρουσιαστές μας, την ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΥ που είχε την συνολική επιμέλεια όλης της βραδιάς, κάνοντας πολυήμερη δουλειά για να απολαύσουμε απόψε τη βραδιά και στον Antonis Abartzidis για το πάθος του για την ποίηση και τη δουλειά.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Δήμαρχο Διονύσου Κατερίνα Μαϊχόσογλου . Μου εμπιστεύτηκε την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και πίστεψε στο όραμά μου για την περιοχή μας.
Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που είχε αποδέκτη τόσο εμένα προσωπικά όσο και όλη την ομάδα μας. Σε μια εποχή γενικευμένης γκρίνιας και μιζέριας η ζεστασιά και η αγάπη που μας δείξατε είναι μεγάλης σημασίας.
Ευχή μου, του χρόνου να είμαστε όλοι ζωντανοί και υγιείς για να πάρουμε μέρος στο 2ο Συμπόσιο!
Και μία δέσμευση: Η ιδέα-πρόταση του Γιάννης Κωβαίος για έκδοση ποιητικής ανθολογίας Ποιητών Δήμου Διονύσου υιοθετείται και θα βαδίσει προς υλοποίηση.
Το καράβι ξεκίνησε…