Α.Σ. Άνοιξης – Διονύσου: Σε εορταστική και οικογενειακή ατμόσφαιρα έκοψε την πίτα του

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/1 ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ "ΠΕΠΠΑΣ" ΣΤΗ ΣΤΑΜΑΤΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σε μια ιδιαίτερα οικογενειακή και εορταστική ατμόσφαιρα, ο Α.Σ. Άνοιξης Διονύσου- ΑΣΑΔ Χάντμπολ – ASAD Handball Club, έκοψε την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτά του, στο κέντρο «ΠΕΠΠΑΣ» στην Σταμάτα.
Ο Πρόεδρος του ΑΣΑΔ Μάριος Λουκάτος πλαισιωμένος από τα μέλη του ΔΣ Δημήτρη Λαζόπουλο, Δήμητρα Κακαϊδή, τους Εφόρους/Υποστηρικτές των αγωνιστικών τμημάτων, Γιάννη Γρηγορόπουλο, Παύλο Καρούμπη, Νεοκλη Βέττα και τον προπονητή Γιάννη Χήνο , καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους αθλητές, γονείς και φίλους του συλλόγου, ευχήθηκε καλή χρονιά, υγεία και καλή πρόοδο στα παιδιά και πολλές αθλητικές διακρίσεις στον σύλλογο.
Στον χαιρετισμό του, έκανε μια σύντομη ανασκόπηση του έτους που έφυγε, παρουσιάζοντας τους στόχους για τα επόμενα χρόνια. Ευχαρίστησε τους γονείς για την συμπαράσταση στο σύλλογο και εξήρε την υποστήριξη που παρέχουν στα παιδιά τους , προκειμένου να βρίσκονται μέσα στον χώρο του αθλητισμού. Επίσης ευχαρίστησε τους χορηγούς του συλλόγου για την πολύτιμη αρωγή και υποστήριξη που προσφέρουν συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του αθλήματος και ευχαρίστησε τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Διονύσου για την κατασκευή του νέου ανοιχτού γηπέδου χάντμπολ στη Σταμάτα. Ένα γήπεδο αποκλειστικά για το άθλημα του χάντμπολ, το οποίο αποτελούσε διαχρονικό αίτημα του συλλόγου από την ίδρυσή του, που επιτέλους πραγματοποιήθηκε, δίνοντας την δυνατότητα στα παιδιά που επέλεξαν το άθλημα της χειροσφαίρισης να έχουν ώρες άθλησης με τις υποδομές που απαιτούνται για το άθλημα.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Βασίλης Οικονόμου, Βουλευτής Ν.Δ. Ανατολικής Αττικής, ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Αττικής Νίκος Πέππας, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητικών Εγκαταστάσεων και Διοργανώσεων του Δήμου Διονύσου Παναγής Λουκάτος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Άγγελος Κατσιακίδης , η Τοπική Σύμβουλος Σταμάτας Γωγώ Νεστοριάδη, η Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Διονύσου Εύη Γαλαίου και τα μέλη Νίκη Φραγκουλάκη , Κώστας Μπαρμπαρής και το μέλος του ΔΣ του ΔΑΣ Ζεφυρίου Βάλια Γκουρζουλίδου. Γραπτό χαιρετισμό στην εκδήλωση, απεύθυνε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.
Ο Πρόεδρος του ΑΣΑΔ χάντμπολ και τα μέλη του ΔΣ επανέλαβαν στον Δήμαρχο Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη και τον Αντιπεριφερειάρχη Νίκο Πέππα το αίτημα για την κατασκευή ενός νέου κλειστού προπονητικού γηπέδου διαστάσεων 40 Χ 20 στην περιοχή, το οποίο θα δώσει τη δυνατότητα στο σύλλογο να αγωνιστεί με τη γυναικεία ομάδα στην Α2 Εθνική κατηγορία.
Τα τυχερά φλουριά της βασιλόπιτας, έτυχαν από κοινού οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Παναγής Λουκάτος και Άγγελος Κατσιακίδης, ο προπονητής των ακαδημιών Γιάννης Χήνος και οι μικροί αθλητές Δημήτρης Παπαδόπουλος και Ελένη Πετροπούλου, οι οποίοι κέρδισαν μία μπάλα χάντμπολ.
Δωροθέτες της λαχειοφόρου ήταν:
Union Security
Venus Houseware
Κέντρο Μάθησης και Εξέλιξης
Λόγος & Γραφή-ΣΥΝΔΙΑΜΟΡΦΩΝΩ, Αχαρνές
Συνεργείο Αποστολόπουλος
Epipla Ilias Grigoropoulos
elegantmemories_
Πίλτσης Χρυσός Ασήμι
Εκδόσεις Ιβίσκος – Iviskos Publications
R4 Boutique Gym
Οικογένεια Σταυράτη Αρτοποιείον
Cava Drosia • Georgilakis
Perfume Hall
Factory Outlet
Per tutti δώρα για όλους
Kelly Gaitanos
AUTOPLUS
ASTRON
Badila
Π. Λαουλάκος
Big Bang Events
White Owl Cafe • Thrakomakedones
Θέατρο Τζένη Καρέζη
PlaceSpace Amf
Vodafone
Mayestic
IDER
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους χορηγούς και υποστηρικτές του ΑΣΑΔ Χάντμπολ για την πολύτιμη προσφορά τους
Στον εφοπλιστή κ. Αθανάσιο Μαρτίνο και την ΑΜΚΕ “ΑΙΓΕΑΣ” Ίδρυμα Αθανασίου και Μαρίνας Μαρτίνου
Στην εταιρεία συστημάτων ασφαλείας και φύλαξης Union Security
Στην εταιρεία οικιακών σκευών Venus Houseware
Στην εταιρεία Μάρμαρα Διονύσου Dionyssomarble S.A.
Στην εταιρεία καλλυντικών και SJA και τα προϊόντα Delousil