Γιάννης Καλαφατέλης: «Θέλω να ευχαριστήσω κι αυτούς που δεν μας ψήφισαν, θα προσπαθήσω να τους πείσω…”

Συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό “Επικοινωνία 94 FM” και την εκπομπή “Δημοτικές Διαπλοκές” (που παρουσιάζουν οι δημοσιογράφοι Δημήτρης Δημακόπουλος και Γιώργος Μισιάκας) παραχώρησε ο νέος Δήμαρχος Διονύσου. 

Ο Γιάννης Καλαφατέλης δήλωσε αποφασισμένος να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τη δεύτερη ευκαιρία που του έδωσαν οι δημότες του Δήμου Διονύσου, οι οποίοι τον επανεξέλεξαν στο δημαρχιακό θώκο μετά από ένα διάλειμμα 5 ετών, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι: «Στις εκατό πρώτες μέρες θα δει ο κόσμος τη διαφορά. Θα ρίξουμε αμέσως το βάρος στην αντιμετώπιση των προβλημάτων καθημερινότητας και στα έργα που πρέπει να γίνουν στο δήμο μας».

Ο ίδιος, αφού ευχαρίστησε όλους όσοι τον εμπιστεύτηκαν στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, πρόσθεσε πως έχει ήδη στείλει επιστολές προς τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της μειοψηφίας, προκειμένου να επιτευχθεί η χρυσή τομή και να διοικηθεί ο Δήμος χωρίς προβλήματα από την 1η Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα, ο Γιάννης Καλαφατέλης δεσμεύτηκε πως θα προχωρήσουν άμεσα τα έργα αποχέτευσης ακαθάρτων στη δημοτική κοινότητα του Αγίου Στεφάνου, ενώ προέβλεψε πως θα συνεχιστούν οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις για την εγκατάσταση των νέων σταθμών διοδίων.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Καλαφατέλη πατώντας στον πιο κάτω σύνδεσμο.

Comments (0)
Add Comment