Η Λαϊκή Συσπείρωση Διονύσου καταγγέλει επίθεση στο Προεκλογικό Περίπτερό της, ανήμερα της Πρωτομαγιάς

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ

Την Τετάρτη 1η Μάη, επέλεξαν τα θρασύδειλα φασιστοειδή -κινούμενα μέσα στο σκοτάδι, κατά την προσφιλή τους συνήθεια- για να καταστρέψουν το προεκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Άγιο Στέφανο.
Τη μέρα, δηλαδή, που η εργατική τάξη παγκόσμια τιμά τους νεκρούς της, τη μέρα που εκτελέστηκαν από τους ναζί προγονούς τους οι 200 πατριώτες κομμουνιστές στην Καισαριανή, πίστεψαν οτι μπορούν να εμποδίσουν την δράση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.
Είναι “βαθιά νυχτωμένοι” αν πιστεύουν ότι τέτοιες ενέργειες θα σταματήσουν τη δράση των κομμουνιστών. Το ΚΚΕ σε όλη την εκατοντάχρονη πορεία του δεν έκανε βήμα πίσω από τον αγώνα για την υπεράσπιση της εργατικής τάξης, ήταν αυτό που έριξε στον σκουπιδοντενεκέ της ιστορίες τους φασίστες και θα το ξανακάνει!
Σε κανένα άλλο προεκλογικό κέντρο στην περιοχή μας δεν έχει σημειωθεί ανάλογη επίθεση καθώς είναι γνωστό οτι τους ενοχλεί ΜΟΝΟ η δράση του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης.
• Τους εξοργίζει η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ γιατί στοχεύει τον πυρήνα του συστήματος που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο υπερασπίζονται και υπηρετούν.
• Τους φοβίζει η επαφή του ΚΚΕ με την εργατική τάξη και τα υπόλοιπα λαϊκά στρώματα και αυτή είναι που στοχεύουν.
• Τους εξαγριώνει που μόνο η Λαϊκή Συσπείρωση και το ΚΚΕ ξεκάθαρα στέκονται απέναντι στον φασισμό, σε αντίθεση με άλλους συνδυασμούς που φιλοξενούν στα ψηφοδέλτιά τους φασίστες με το προσωπείο του ανεξάρτητου.
Δεν είναι τυχαίο οτι τους προηγούμενους μήνες είχε προηγηθεί επίθεση με φασιστικά συνθήματα στα γραφεία του ΚΚΕ στον Άγιο Στέφανο, όπως βέβαια δεν ήταν τυχαίο οτι προ ημερών «ξήλωσαν» και το προεκλογικό πανό με τους υποψήφιους της Λαϊκής Συσπείρωσης επίσης στον Άγιο Στέφανο.
Καλούμε τον λαό της περιοχής, κάθε δημοκράτη που ζει και εργάζεται στον Δήμο Διονύσου να βγάλει συμπεράσματα για τους πυρήνες που δρουν στην περιοχή μας. Να τους απομονώσει! Να τους βάλει στο περιθώριο….εκεί που άλλωστε ανήκουν! Να δυναμώσει με την ψήφο του την Λαϊκή Συσπείρωση, την μόνη δύναμη που ορθώνει μέτωπο αντίστασης απέναντι στους φασίστες της Χρυσής Αυγής.
Όσο για τους «αγνώστους» που μόνο νύχτα μπορούν να δράσουν, να γνωρίζουν πως τους ξέρουμε πολύ καλά και σύντομα θα πάρουν την απάντηση που τους αρμόζει! Γιατί όπως λέει και ο λαός μας «Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και την κακή του μέρα….»

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Comments (0)
Add Comment