Νέα ηλεκτρονική Δημοσκόπηση του edionysos.gr : “Έχετε αποφασίσει ποια δημοτική παράταξη και ποιο υποψήφιο Δήμαρχο Διονύσου θα ψηφίσετε στις ερχόμενες Δημοτικές Εκλογές ;”

Το ερώτημα με τις δύο πιθανές επιλογές απαντήσεων (ΝΑΙ/ΟΧΙ) βρίσκεται στην εφαρμογή «Δημοσκοπήσεις», στη δεξιά στήλη της αρχικής σελίδας του site και χαμηλά, πάνω από το εικονίδιο του καιρού (όσοι μας διαβάζετε από ηλεκτρονικούς υπολογιστές). Λειτουργεί επίσης παράλληλα και ξεχωριστή «mobile εφαρμογή» δημοσκοπήσεων για χρήστες κινητών τηλεφώνων (χαμηλά και κάτω από την “Ατζέντα Εκδηλώσεων”).

Η συγκεκριμένη ηλεκτρονική δημοσκόπηση (η οποία διευκρινίζουμε ότι δεν είναι επιστημονική και ούτε παράγει έννομα αποτελέσματα) θα διαρκέσει για 3 περίπου εβδοομάδες.

Μετά την ολοκλήρωση της δημοσκόπησης θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα στο site μας, στα οποία θα συνυπολογιστούν τα αποτελέσματα που θα καταμετρηθούν και στις δύο παράλληλες εφαρμογές του site (για σταθερούς υπολογιστές και κινητά).

Ακολουθεί το ερώτημα:

«Έχετε αποφασίσει ποια δημοτική παράταξη και ποιο υποψήφιο Δήμαρχο Διονύσου θα ψηφίσετε στις ερχόμενες Δημοτικές Εκλογές;»

NAI

OXI

Comments (0)
Add Comment