Ο Ιωάννης Τσουδερός με τη ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΤΣΟΥΔΕΡΟ
Ο Ιωάννης Τσουδερός γεννήθηκε στην Αθήνα το 1961. Τα πρώτα χρόνια της ζωής του τα έζησε γνωρίζοντας την πρωτεύουσα. Από το 1994 είναι μόνιμος κάτοικος Διονύσου. Έχει μία κόρη, 24 ετών, που σπουδάζει στην Αγγλία.
Αποφοίτησε από το 7ο Λύκειο Αθήνας και συνέχισε σπουδές Βιοχημείας στη Γαλλία. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, εργάστηκε επί σειρά ετών στον Τομέα Ασφάλισης της Τράπεζας της Ελλάδος. Από το 1984, μέχρι και σήμερα, είναι επιχειρηματίας στον Τομέα της Υγείας. Διατηρεί ιδιωτική ψυχιατρική κλινική στον Διόνυσο από το 1989, ενώ συμμετέχει ενεργά στις οργανώσεις του κλάδου Υγείας. Είναι μέλος της Επιτροπής Αγώνα κατά των Διοδίων.

Ως οπαδός της -παραφρασμένης- άποψης του Γάλλου φιλοσόφου, Alain de Benoist, ότι δηλαδή η δημοκρατία εκτός από τον βαθμό της ελευθερίας και της ισότητας, έχει να κάνει και με τον βαθμό της συμμετοχής μας, δεν θα μπορούσε να απέχει από τα κοινά και τις αποφάσεις που αφορούν στις ζωές μας και την καθημερινότητά μας. Οι ανησυχίες του ήταν αυτές που τον οδήγησαν πολύ σύντομα και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Υπήρξε Δημοτικός Σύμβουλος στον παλαιό Δήμο Διονύσου και εξακολουθεί έως και σήμερα στον ενιαίο Δήμο Διονύσου. 

ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ

Comments (0)
Add Comment