Συνάντηση του Χρήστου Τσεβά με τον (παραιτηθέντα) Πρόεδρο Σταμάτας Βαγγέλη Πέππα

Σημειώνουμε ότι με χθεσινή του ανάρτηση ο Βαγγέλης Πέππας είχε βγάλει στον… τάκο και τους 6 υποψήφιους Δημάρχους Διονύσου, καθώς όπως υπογράμμισε κανείς δεν ζήτησε να συναντηθεί μαζί του προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα της Σταμάτας (δείτε ΕΔΩ σχετικό δημοσίευμα).

Πάντως το πρωί της Πέμπτης 10/4 ο επικεφαλής του συνδυασμού “Η πόλη μας, το σπίτι μας” Χρήστος Τσεβάς επισκέφθηκε στο γραφείο του τον Βαγγέλη Πέππα και είχαν συνάντηση σε φιλικό κλίμα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι την ίδια ημέρα ο Βαγγέλης Πέππας δημοσιοποίησε την παραίτησή του από Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Σταμάτας, η οποία ακολουθεί την πρόσφατη παραίτηση του Μανώλη Κόκκαλη από την προεδρία της Δημοτικής Ενότητας Ροδόπολης.Και οι δύο είχαν σοβαρές διαφωνίες με τη δημοτική αρχή και επανειλημμένα έκαναν λόγο για απαξίωσή τους καταγγέλοντας ελλείψεις σε προσωπικό και υποδομές.

Δείτε την ανάρτηση του Β.Πέππα αναφορικά με τη συνάντησή του με το Χ.Τσεβά:

“Καλωσορίζουμε ένα δικό μας παιδί και υποψήφιο Δήμαρχο Διονύσου, τον Χρήστο Τσεβά, συζητώντας και ενημερώνοντας τον για τα προβλήματα της κοινότητάς μας. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο του !

Βαγγέλης Πέππας”

Comments (0)
Add Comment