Ο Κυριάκος Κοντάκης υποδέχθηκε το Γιάννη Σγουρό στο Δήμο Διονύσου

Τις συναντήσεις του με τους πολίτες και τους φορείς της Αττικής συνεχίζει ο Γ. Σγουρός στο πλαίσιο του ανοικτού διαλόγου που έχει καθιερώσει για την καταγραφή των προβλημάτων και τη διαμόρφωση ενός κοινού πλαισίου για το αύριο της Αττικής.

Σταθμός της σημερινής του επίσκεψης ήταν ο Δήμος Διονύσου.

Τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής περίμενε νωρίς το πρωί ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος και δημότης Διονύσου, Κυριάκος Κοντάκης ενώ παρών ήταν και ο συνυποψήφιός του, με τον ίδιο συνδυασμό, Περικλής Μπακοδήμος .

Πρώτη στάση της επίσκεψης ήταν το Δημαρχείο Διονύσου όπου ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο Διονύσου, Διονύση Ζαμάνη, για τα προβλήματα της περιοχής αλλά και για την πρόοδο των εν εξελίξει έργων.

Επόμενη στάση ήταν η επίσκεψη στο κλιμάκιο εθελοντών στη Ροδόπολη όπου και ενημερώθηκε για τα προβλήματα των εθελοντών ειδικά τώρα που αρχίζει η αντιπυρική περίοδος.Στη Ροδόπολη ήταν και ο υποψήφιος Δήμαρχος Διονύσου Χρήστος Τσεβάς.

Στη συνέχεια ο Γιάννης Σγουρός μαζί με τον Κυριάκο Κοντάκη και τους άλλους υποψηφίους επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου Δημάρχου Διονύσου, Γιάννη Καλαφατέλη.

Τελικός προορισμός ήταν το Αστυνομικό Τμήμα όπου ο Διοικητής Παντελής Καραγιάννης τον ενημέρωσε για τα προβλήματα της περιοχής.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Πηγή: voreini.gr

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ