Ταυτότητα

www.edionysos.gr 

To edionysos.gr είναι ένα ειδησεογραφικό ηλεκτρονικό μέσο που φιλοξενεί όλα τα νέα που συμβαίνουν στο Δήμο Διονύσου, καθώς και σημαντικές ειδήσεις από γειτονικούς Δήμους, την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Το site λειτουργεί ανελλιπώς από τις 19 Μαρτίου 2014 και φιλοξενεί όλες τις απόψεις, αρκεί να μην έχουν προσβλητικό ή κακόβουλο περιεχόμενο.

Τα ενυπόγραφα άρθρα και κείμενα που δημοσιεύονται στο edionysos.gr, δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις των Διαχειριστών της ιστοσελίδας.

Σκοπός του edionysos.gr είναι να συνεχίσει να αποτελεί ένα έγκυρο και αξιόπιστο μέσο πληροφόρησης αλλά την ίδια στιγμή και ένα μέσο διαδραστικής επικοινωνίας με τους αναγνώστες του.

Μπορείτε να μας στέλνετε προς δημοσίευση την επιστολή, το άρθρο, το σχόλιο ή την αγγελία σας, στο email edionysos24@gmail.com, κι εμείς αν χρειαστεί, θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Επίσης, μπορείτε να μας βρείτε στα social media του edionysos.gr, επιλέγοντας τα σχετικά links που αναγράφονται στo site.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ – ΠΡΟΒΟΛΗ

Για να προβληθείτε στο edionysos.gr μπορείτε να στείλετε email στο  edionysos24@gmail.com, ή να καλείτε στο τηλέφωνο 6972 862292 κι εμείς θα σας προτείνουμε τον πλέον αποδοτικό και οικονομικό τρόπο προβολής.

Εκδότης-Διευθυντής
Πέτρος Πετρόπουλος

Σύμβουλος Έκδοσης
Γρηγόρης Ραχωβίτσας

Ιδρυτής – Νόμιμος Διαχειριστής
Πέτρος Πετρόπουλος

JP & G MEDIA