Ταυτότητα

To edionysos.gr είναι ένα ειδησεογραφικό portal που φιλοξενεί όλα τα νέα που συμβαίνουν στο Δήμο Διονύσου, καθώς και σημαντικές ειδήσεις από γειτονικούς Δήμους, την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Το site λειτουργεί ανελλιπώς από τις 19 Μαρτίου 2014 και φιλοξενεί όλες τις απόψεις, αρκεί να μην έχουν προσβλητικό ή κακόβουλο περιεχόμενο.

Η ιστοσελίδα, στην παρούσα χρονική περίοδο, δεν ασκεί κερδοσκοπική δραστηριότητα.

Τα ενυπόγραφα άρθρα και κείμενα που δημοσιεύονται στο edionysos.gr, δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις των Διαχειριστών της ιστοσελίδας.

Σκοπός του edionysos.gr είναι να συνεχίσει να αποτελεί ένα έγκυρο και αξιόπιστο μέσο πληροφόρησης αλλά την ίδια στιγμή και ένα μέσο διαδραστικής επικοινωνίας με τους αναγνώστες του.

Μπορείτε να μας στέλνετε προς δημοσίευση την επιστολή, το άρθρο, το σχόλιο ή την αγγελία σας, στο email edionysos24@gmail.com, κι εμείς αν χρειαστεί, θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Επίσης, μπορείτε να μας βρείτε στα social media του edionysos.gr, επιλέγοντας τα σχετικά links που αναγράφονται στo site.

Το edionysos.gr διευθύνεται από συντακτική ομάδα.

Ιδρυτής και δημιουργός του site είναι ο Πέτρος Πετρόπουλος, με δημοσιογραφική εμπειρία σε πανελλήνια μέσα ενημέρωσης, από το 1993, και θητεία ως διευθυντικό στέλεχος σε εταιρίες του τραπεζικού/χρηματοοικονομικού τομέα.