27η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Διονύσου, τη Δευτέρα 8/4 στο Κρυονέρι

Στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής, ο Δήμος Διονύσου διοργανώνει την 27η εθελοντική αιμοδοσία, τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2019 και ώρες 17:00 έως 20:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου (Λεωφ. Κρυονερίου 3), για την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος.

Ο Δήμος Διονύσου λειτουργεί τη Δημοτική Τράπεζα Αίματος για την κάλυψη των αναγκών σε μονάδες αίματος των εθελοντών αιμοδοτών, κατοίκων και δημοτών. Για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος διοργανώνει εθελοντικές αιμοδοσίες, ενημερώνοντας και κινητοποιώντας παράλληλα την τοπική κοινωνία. Την αιμοληψία αναλαμβάνει κινητό συνεργείο Νοσοκομείου, το οποίο αποτελείται από επιστημονικό προσωπικό, διασφαλίζοντας την τήρηση των υγειονομικών κανονισμών για την προστασία των αιμοδοτών.

Τα μέλη της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος εφοδιάζονται με κάρτα Εθελοντή Αιμοδότη και με την κάρτα αυτή το μέλος εξασφαλίζει, σε περίπτωση ανάγκης, μονάδες αίματος για τον ίδιο ή τους οικείους του.

Η αιμοδοσία είναι μία πράξη εθελοντισμού και αλληλεγγύης, της οποίας τα αποτελέσματα σώζουν συνανθρώπους μας.

O Δήμος Διονύσου προσκαλεί όλους τους δημότες, τους κατοίκους και τους εθελοντές αιμοδότες να δώσουν το δυναμικό τους «παρών» και σε αυτή την προσπάθεια, εκφράζοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη τους. Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Νοσοκομείο «Αμαλία Φλέμιγκ».

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ