Αυτό είναι το πρώτο Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Διονύσου

Η διεύρυνση του Συλλόγου με νέα μέλη και η δημιουργία ιστοσελίδας, αποτελούν ορισμένες από τις πρώτες επιδιώξεις του νέου Δ.Σ.  

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ
ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Ο Εμπορικός και Επαγγελματικός Σύλλογος Διονύσου, έπειτα από τη Γενική Συνέλευση που έγινε την 1η Απριλίου του 2019 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγ. Στεφάνου και τη διεξαγωγή εκλογών για το Δ.Σ., βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα του 1ου Διοικητικού Συμβουλίου του.
Με τις παρακάτω ομόφωνες αποφάσεις του, το Δ.Σ. αποφάσισε τα εξής:
• Κινήσεις και επιτεύξιμους στόχους, για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας των επαγγελματιών στο Δήμο Διονύσου.
• Τη διεύρυνση του Συλλόγου στο Δήμο Διονύσου με νέα μέλη, με στόχο την προσπάθεια συμμετοχής –αν είναι εφικτό – όλων των επαγγελματιών της περιοχής μας.
• Δημιουργία ιστoσελίδας ( web site ) με την ονομασία ( domain name) www.dionysosbusiness.gr , για την ενημέρωση των μελών, για εγγραφή νέων, αλλά και την διαρκή ενημέρωση νέων, σχετικών σεμιναρίων και των εκδηλώσεων που έχει σαν σκοπό ο σύλλογος να κάνει.
• Τη διαρκή επαφή με το Δήμο και γενικότερα τις υπηρεσίες, που θα διευκολύνουν την επιχειρηματικότητα και την εξωστρέφεια αυτής.
Τη συγκρότηση και τους ρόλους του νέου Δ.Σ., όπου πιο συγκεκριμένα αποτελούν:
Πρόεδρος: Παπασταθόπουλος Κώστας
Αντιπρόεδρος: Ζηκίδης Κυριάκος
Γραμματέας: Κοκκαλάς Νικόλαος
Ταμίας: Στρατάκη Αγγελική
Μέλος – Εκπρόσωπος του Συλλόγου στο Δήμο: Ταρακτσόγλου Χάρης
Μέλος – Υπεύθυνη Εκδηλώσεων: Γαλαίου Εύη
Μέλος – Ανάπτυξη Συλλόγου: Πίλτσης Νεκτάριος
Αν. Μέλος – Πρόσκληση Νέων Μελών: Θεοδωρόπουλος Θοδωρής

Ο Σύλλογος μας είναι αποφασισμένος να κάνει έργο, να εκπροσωπεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους ελεύθερους επαγγελματίες και να είναι πραγματικός αρωγός δίπλα τους.
Όποιος ενδιαφέρεται να εγγραφεί και να γίνει μέλος του Συλλόγου και μέχρι το site και η γραμμή επικοινωνίας να είναι έτοιμα, μπορεί να στείλει e-mail: emporikosdionysou@gmail.com ή να καλέσει στο 694 39 59 300 (Κοκκαλάς Νίκος).

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ