Αγιασμός των Γραφείων του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Διονύσου

Στον Αγιασμό των γραφείων του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27/5, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης μαζί με υπηρεσιακά στελέχη και στελέχη της Δημοτικής Αρχής.

Παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Νέων Τεχνολογιών & Καινοτομίας Σπύρος Αρνής, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νεολαίας και Τοπικής Επιχειρηματικότητας Παναγής Λουκάτος, η Εντεταλμένη Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Δομών Υγείας Γεωργία Κριεμάδη, η Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Αναστασία Κώνστα και Νίκος Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος της ΕΣΤΙΑΣ Νίκος Κοκκαλάς κ.α.

Τον Αγιασμό, που πραγματοποιήθηκε σε εξωτερικό χώρο με όλα τα μέτρα ασφαλείας, τέλεσε ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Αγίου Στεφάνου π.Χρυσοβαλάντης.

Ο Δήμαρχος Διονύσου κ.Καλαφατέλης υπογράμμισε ότι ο Δήμος θα  συνεχίσει να δίνει έμφαση σε δράσεις που σχετίζονται με την Κοινωνική Προστασία, την Παιδεία, όπως επίσης τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό, σε συνδυασμό με τη σταδιακή βελτίωση της κατάστασης στο μέτωπο της πανδημίας. Επίσης ευχήθηκε στους νέους Αντιδημάρχους και Εντεταλμένους καλή επιτυχία στο έργο τους.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ