ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΑΙΚΟΣ: “Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία στη λεωφόρο Σταμάτας αλλά φταίει η ΕΥΔΑΠ…”

Ανακοίνωση του αντιδήμαρχου τεχνικών υπηρεσιών μετά από τα τροχαία ατυχήματα που σημειώθηκαν τις τελευταίες ώρες στη Λεωφόρο Σταμάτας. Ο ίδιος αναφέρει ότι το πρόβλημα στο οδόστρωμα προκλήθηκε λόγω της πολύωρης βροχόπτωσης και δεσμεύεται ότι ο Δήμος Διονύσου θα παράσχει νομικές συμβουλές στους κατόχους των οχημάτων, τα οχήματα υπέστησαν ζημιές, προκειμένου να αποζημιωθούν. Ακολουθεί η ανακοίνωση.

“Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Διονύσου ενημερώθηκε ότι κατά τη διάρκεια της χθεσινής πολύωρης βροχόπτωσης δημιουργήθηκε πρόβλημα στο οδόστρωμα της Λεωφόρου Σταμάτας.

Παρά το γεγονός ότι στο σημείο γίνονται έργα της ΕΥΔΑΠ, η οποία φέρει και την ευθύνη για την ασφάλεια των πολιτών περιμετρικά των έργων, συνεργεία του Δήμου έσπευσαν στο σημείο, το οποίο και σήμαναν.

Σήμερα το πρωί καθ ΄υπέρβαση των αρμοδιοτήτων μας και προκειμένου να εξασφαλίσουμε την ασφαλή διέλευση των δημοτών προχωρήσαμε σε εργασίες προσωρινής αποκατάστασης των ζημιών.

Αύριο κιόλας, θα διαμαρτυρηθούμε εγγράφως στην ΕΥΔΑΠ για την κατάσταση, ενώ επίσης είμαστε στη διάθεση των δημοτών, τα οχήματα των οποίων υπέστησαν ζημιές στο σημείο, για την παροχή νομικών συμβουλών προκειμένου να αποζημιωθούν άμεσα.

Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία. Οι υπηρεσίες του Δήμου παρεμβαίνουν όπου υπάρχει παρόμοιο πρόβλημα ακόμη και αν αυτό δεν οφείλεται σε εργασίες που εκτελεί ο Δήμος.

Δημήτρης Ράικος

Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών”

Comments (0)
Add Comment