Ιδέες για δώρα σε άτομα που δε γνωρίζουμε καλά

Σίγουρα όλοι έχουμε βρεθεί στη θέση που πρέπει να πάρουμε ένα δώρο σε κάποιον που δε γνωρίζουμε καλά ή και ακόμα που δε γνωρίζουμε καθόλου. Αυτός μπορεί να είναι κάποιος νέος συνάδελφος που δεν έχουμε αναπτύξει κάποια οικειότητα αλλά μας έτυχε για παράδειγμα στο SecretSantaτης εταιρείας ή κάποιος φίλος φίλου που κάπως ξώφαλτσα μας κάλεσε στο party του. Σε τέτοιες περιπτώσεις το να διαλέξουμε δώρο είναι ακόμα πιο δύσκολο καθώς δεν μιλάμε για ανθρώπους με τους οποίους έχουμε μοιραστεί σκέψεις και ανάγκες ή γνωρίζουμε τα γούστα και τις επιθυμίες τους. Σε τέτοιες λοιπόν περιπτώσεις πρέπει να καταφύγουμε σε ένα πιο ουδέτερο δώρο, κάτι που πάνω κάτω όλοι να χρειάζονται ή αν το έχουν να μπορούν να το χρησιμοποιήσουν. Πάμε να δούμε κάποιες ιδέες για δώρα ιδιαίτερα για την χειμερινή/ Χριστουγεννιάτικη περίοδο.

Ημερολόγιο

Και ποιος δε χρειάζεται ένα ημερολόγιο 2024; Η καθημερινότητα μας αποτελείτε από ένα σωρό υποχρεώσεις, δουλειές, προτάσεις για εξόδους. Σε όλους έχει τύχει να ξεχάσουμε τελείως κάτι που έχουμε να κάνουμε ή κάπου που έχουμε να πάμε. Τι καλύτερο λοιπόν από το να του αγοράσουμε ένα ημερολόγιο που θα μπορεί να τα σημειώσει όλα αυτά και να οργανώσει τη μέρα του. Είναι μία εξαιρετική ιδέα και μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμη για νέα ξεκινήματα. Αυτή είναι μία πολύ καλή ιδέα και γενικά για εταιρικά δώρα και σημειωματάρια, αν θέλουμε να πάρουμε κάτι σε κάποιον πελάτη ή συνεργάτη που δε θα είναι πολύ προσωπικό και δε θα εξαρτάται ιδιαίτερα από προσωπικές προτιμήσεις.

Χειμερινά αξεσουάρ

Ένα ακόμα δώρο που είναι ουδέτερο και σίγουρα θα αξιοποιηθεί είναι ένα set με γάντια, κασκόλ και σκούφο. Τέτοια αξεσουάρ δεν είναι ποτέ αρκετά. Συχνά, αμελούμε να τα αγοράσουμε ή μπορεί να τα έχουμε χάσει και να μη το θυμόμαστε. Και όπως γίνεται συνήθως, το αντιλαμβανόμαστε εκείνη ακριβώς τη στιγμή που τα ψάχνουμε και τα χρειαζόμαστε. Αναλόγως το χρώμα ή το σχέδιο που θα επιλέξουμε μπορεί ένα τέτοιο setνα θεωρηθεί και Unisex. Αυτό εξυπηρετεί πολύ και σε περιπτώσεις SecretSantaπου δε γνωρίζουμε τον αποδέκτη του δώρου και ψάχνουμε κάτι που να μην είναι αμιγώς γυναικείο ή ανδρικό.

Κεριά

Τα κεριά είναι μία προσωπική αγαπημένη επιλογή. Ίσως δεν υπάρχει πιο ευχάριστο πράγμα από το να μυρίζει ωραία ο χώρος μας. Με μία μικρή έρευνα θα δούμε ότι υπάρχουν αμέτρητες επιλογές σε σχήμα, σε χρώμα ακόμα και στο σχέδιο που θα έχει το δοχείο. Δε συζητάμε για τα αρώματα. Αυτά κι αν υπάρχουν σε αφθονία. Στην περίπτωση που δε ξέρουμε τι θα αρέσει στον άλλο μπορούμε να διαλέξουμε κάποιο εποχιακό άρωμα π.χ. για Χριστούγεννα κάτι με κανέλα ή γαρύφαλλο και πορτοκάλι. Αν θέλουμε να κάνουμε μία ακόμα πιο safeεπιλογή μπορούμε να διαλέξουμε ένα άρωμα που να παραπέμπει σε φρεσκάδα.