Μεγάλη συγκέντρωση – ομιλία του Υπουργού Επικρατείας Μάκη Βορίδη στον Άγιο Στέφανο, με παρουσία πλήθους κόσμου, βουλευτών και υποψήφιων ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΦΡΕΝΤΥ ΜΠΕΛΕΡΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ

Στο κατάμεστο από κόσμο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου, ο Υπουργός Επικρατείας και Βουλευτής Ανατολικής Αττικής Μάκης Βορίδης. πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας 22/4 ομιλία με θέμα τις Ευρωεκλογές. Σε μία πραγματικά μεγάλη συγκέντρωση με παλμό αλλά και ιδιαίτερο πολιτικό ενδιαφέρον, ο κ.Βορίδης έθεσε το δίλημμα των Ευρωεκλογών επισημαίνοντας ποιο είναι το διακύβευμα για τους πολίτες. Στην εκδήλωση συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, ο Βουλευτής Ανατολικής Αττικής Γιώργος Βλάχος, ο αδερφός του υποψήφιου ευρωβουλευτή Φρέντη Μπελέρη, Λεονάρντο Μπελέρης, οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Πύρρος Δήμας, Σπύρος Καρανικόλας, Εύη Χριστοφιλοπούλου και Μιχάλης Αγγελόπουλος, η Δήμαρχος Διονύσου Κατερίνα Μαϊχόσογλου και αυτοδιοικητικά στελέχη, εκπρόσωποι μαζικών φορέων και στελέχη των οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας. Διαβάστε τη σχετική ανάρτηση (με φωτογραφίες) και δείτε σε βίντεο ένα μικρό απόσπασμα της ομιλίας του Υπουργού Επικρατείας Μάκη Βορίδη.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ (Δ.Ε.Ε.Π.) ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΒΑΝΙΤΑΣ ΣΩΦΡΩΝΗ

 

Στην πολιτική εκδήλωση με θέμα «Το πολιτικό ζητούμενο των προσεχών ευρωεκλογών» που διοργάνωσε ο Υπουργός Επικρατείας και Βουλευτής Ανατολικής Αττικής Μάκης Βορίδης στο κατάμεστο από κόσμο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου παραβρέθηκε χθες η πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ανατολικής Αττικής Vanita Sofroni, μαζί με μέλη του ΔΣ και της Διεύρυνσης. Ομιλητής ο ίδιος ο Υπουργός Μάκης Βορίδης, που για άλλη μία φορά μας συνεπήρε με το λόγο του και έδωσε προεκλογικό παλμό. Δυναμική και η παρουσία του Βουλευτή μας Γεώργιος Βλάχος, με την πολύ ενδιαφέρουσα τοποθέτηση του, ενώ το παρών έδωσε και η Δήμαρχος Διονύσου Κατερίνα Μαϊχόσογλου, αυτοδιοικητικά και κομματικά στελέχη, υποψήφιοι ευρωβουλευτές, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου, αλλά και πρόεδρος ΝΔ Δημοτική Τ.Ο. Διονύσου Lia Lagou με μέλη της τοπικής οργάνωσης.

Ο κ. Βορίδης αναλύοντας τον χαρακτήρα των ευρωεκλογών τόνισε ότι δεν προσφέρονται για χαλαρή ψήφο, ούτε για αποχή και αδιαφορία, καθώς είναι σημαντικό η κυβέρνηση να λάβει καθαρή στήριξη και εντολή, ώστε το μήνυμα που θα εκπέμψει να είναι αυτό της σταθερότητας, της εμπιστοσύνης και της συνέχειας. Παράλληλα υπογράμμισε ότι οι ευρωεκλογές έχουν μεγάλη σημασία και για τα ευρωπαϊκά θέματα που μας αφορούν άμεσα: Ευρωπαϊκή Αμυντική Πολιτική, Κοινή Αγροτική Πολιτική, μετανάστευση, ανταγωνιστικότητα αγροτικών προϊόντων.
Στο χαιρετισμό της η κ. Σωφρόνη εξήρε την πρωτοβουλία του Υπουργού για τη διοργάνωση των θεματικών αυτών εκδηλώσεων σε όλη την περιφέρεια και αναφορικά με την εκλογική μάχη των ευρωεκλογών υπογράμμισε:
«Ξεκινάμε και αυτή τη μάχη με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Έχουμε την πολιτική ωριμότητα, ώστε να διορθώνουμε τα λάθη μας και να υπερνικάμε τα εμπόδια και μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που δηλώνει πρώτος παρών στην προεκλογική εκστρατεία, να φέρουμε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα για την πατρίδα μας και την Ανατολική Αττική. Η κάλπη είναι πάλι άδεια και απαιτείται η δική μας ενεργοποίηση, καθώς και η μέγιστη συμμετοχή, ώστε να προχωρήσουμε και στην Ευρώπη σταθερά, τολμηρά και μπροστά».
Όλοι μαζί, την Ανατολική Αττική, μπορούμε να την πάμε ακόμα πιο ψηλά, άρα και την Ελλάδα μας ψηλότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΜΑΚΗ ΒΟΡΙΔΗ