ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ: “Δύναμη… ανευθυνότητας μέχρι το τέλος !”

Σκληρή ανακοίνωση της διοικούσας παράταξης, με αφορμή την μη πραγματοποίηση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Δύναμη… ανευθυνότητας μέχρι το τέλος !

Ακόμη και η τελευταία, λόγω των εκλογών, προγραμματισμένη για χθες (23/4), συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, στην οποία θα λαμβάνονταν σημαντικές αποφάσεις για τους πολίτες και τον δήμο, δεν πραγματοποιήθηκε εξαιτίας τη μη προσέλευσης των δημοτικών συμβούλων της μειοψηφίας.

Θα σταθούμε ιδιαίτερα στην πλήρη ανευθυνότητα της «Δύναμης Ευθύνης», συνέχεια της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας», της οποίας ο επικεφαλής κ. Καλαφατέλης και οι δημοτικοί σύμβουλοι, που θα είναι εκ νέου υποψήφιοι, παρεμβαίνουν τακτικά με άρθρα τους και προτείνουν δήθεν «λύσεις» για την καλύτερη λειτουργία του δήμου. Έχουν το απίστευτο θράσος να προτείνουν δήθεν «λύσεις» και να κομπορρημονούν, όταν δεν κάνουν τα στοιχειώδη, για τα οποία τους εξέλεξαν οι πολίτες του δήμου, να παρίστανται δηλαδή στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου.

Η χθεσινή σκόπιμη απουσία τους όμως, δεν ήρθε ως κεραυνός εν αιθρία. Αποτελεί συνέχεια της σταθερής και πάγιας τακτικής των συγκεκριμένων δημοτικών συμβούλων με ένα και μοναδικό σκοπό. Να δημιουργούν με κάθε τρόπο, προσκόμματα στη λειτουργία του δήμου και των υπηρεσιών του, εις βάρος των πολιτών, προκειμένου να αποκομίσουν ποταπά, μικροπολιτικά οφέλη.

Για να είναι ενήμεροι οι δημότες, παραθέτουμε μερικές χαρακτηριστικές επιπτώσεις από τη μη διεξαγωγή της χθεσινής συνεδρίασης, που είχε 76 θέματα στην ημερήσια διάταξή της:

1. Καθυστέρηση στις χρηματικές επιχορηγήσεις έτους 2019 των πολιτιστικών, αθλητικών συλλόγων – σωματείων και Ιερών Ναών του δήμου κατά τουλάχιστον 5 μήνες.
2. Δεν ιδρύεται η Φιλαρμονική Μπάντα Δήμου Διονύσου.
3. Δεν ιδρύεται η Δημοτική Βιβλιοθήκη Δήμου Διονύσου.
4. Δεν θα πραγματοποιηθούν μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2019, πολιτιστικές εκδηλώσεις στον δήμο.
5. Δεν θα πραγματοποιηθούν τα Διονύσια 2019.
6. Δεν θα συλλέγονται τα ογκώδη αντικείμενα (μπάζα, στρώματα κ.λπ.)
7. Συμπολίτες μας που δικαιούνται αποζημιώσεων δεν θα μπορέσουν να πάρουν τα χρήματα που έχουν ανάγκη και δικαιούνται.

Είναι γνωστή, η συνεχής και επαναλαμβανόμενη τακτική των δημοτικών συμβούλων της «Δύναμης… ανευθυνότητας» που προσπαθεί να φέρει εμπόδια – με κάθε τρόπο – στην εύρυθμη λειτουργία του Δήμου και των υπηρεσιών του προς τους πολίτες. Πριν λίγους μήνες, το καλοκαίρι, δεν ψήφιζαν να κοπούν τα χόρτα από τους κοινόχρηστους χώρους, με τον τεράστιο κίνδυνο της πυρκαγιάς να καιροφυλακτεί. Επίσης, πριν μερικές εβδομάδες απείχαν εσκεμμένα από τις δημαιρεσίες, με επακόλουθο να μην μπορεί να συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο και πολλά άλλα. Είναι πλέον γνωστά σε όλους τους δημότες τα έργα και οι ημέρες των… κυρίων.

Ευτυχώς οι πολίτες έχουν αντιληφθεί από καιρό ποιοι μεριμνούν για το καλό του τόπου και ποιοι για ίδια οφέλη και στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, με την ψήφο τους, θα στείλουν μόνιμα και οριστικά τα «φαντάσματα» εκεί που ανήκουν: ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

Οι «Ανοιχτοί Ορίζοντες», σταθερά και με επιμονή, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Διονύσου Διονύση Ζαμάνη θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για ένα καλύτερο αύριο, για κάθε οικογένεια του δήμου, για κάθε δημότη. Θα αγωνίζονται για να κάνουν τον Διόνυσο έναν τόπο όπου το να ζεις και να δουλεύεις είναι προνόμιο!

Διόνυσος, Ανοιχτοί Ορίζοντες

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ