“Αντιδρά σπασμωδικά και ανήθικα ο κος Ζαμάνης” υποστηρίζει ο Γ.Καλαφατέλης

Σε Δελτίο Τύπου που υπογράφει ο ίδιος προσωπικά, αναφέρει ότι ο Δήμαρχος Διονύσου τον κατηγόρησε πως καταψήφισε στο Δημοτικό Συμβούλιο τις δαπάνες για τη θέρμανση των σχολείων, την ίδια στιγμή που στην εισήγηση της αρμόδιας αντιδημάρχου περιβάλλοντος αναφερόταν ότι η προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών αφορούσε στην “απρόσκοπτη λειτουργία του στόλου των οχημάτων”. Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου.

Δελτίο Τύπου
27 Φεβρουαρίου 2019

Επί 4,5 χρόνια διαστρέβλωση της αλήθειας, ψευδολογία, συκοφαντία και απάτη.
Αυτός είναι ο σημερινός δήμαρχος του Διονύσου.
Έφερε στην Οικονομική Επιτροπή το θέμα της ανάθεσης προμήθειας καυσίμων και λιπαντικών αξίας 120.000 ευρώ, με βάση εισήγηση της αντιδημάρχου του.
Και τι υπογράφει, επί λέξει, η αντιδήμαρχος;
«Η ανάγκη προμήθειας υγρών καυσίμων και λιπαντικών για το Δήμο μας είναι επιτακτική και άμεση και προκειμένου να συνεχιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του στόλου των οχημάτων»
Αφού, λοιπόν, από τις 6/2/19 μέχρι τις 14/2/19 (!!!) δεν «κατάφεραν» να επικοινωνήσουν με τον μειοδότη (με έδρα εντός του λεκανοπεδίου), προχώρησε την ανάθεση στον δεύτερο.
Δεν σταμάτησε, όμως, εκεί. Φρόντισε, ξεπερνώντας και τις προσωπικές του επιδόσεις αθλιότητας, να με κατηγορήσει ότι δήθεν καταψήφισα τη δαπάνη για τη θέρμανση των σχολείων (!!!)
Ο κ. Ζαμάνης βρίσκεται σε απόγνωση και πανικό. Αντιδρά σπασμωδικά και ανήθικα. Την τελική απάντηση θα τη λάβει σύντομα.

Γιάννης Καλαφατέλης

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ