Αντωνέλα Καλαφατέλη: “Θα αγωνιστώ για να έρθουν στο προσκήνιο τα ζητήματα που μας απασχολούν και ειδικά τους νέους”

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αντωνέλα Καλαφατέλη – Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Κρυονέρι Αττικής.

Πραγματοποίησα τις προπτυχιακές μου σπουδές στο Τμήμα Φιλοσοφίας – Παιδαγωγικής & Ψυχολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και αμέσως μετά έκανα το πρώτο μου μεταπτυχιακό στο Δημόσιο Πανεπιστήμιο Complutense της Μαδρίτης, με θέμα «Διάλογος & Επικοινωνία». Στη συνέχεια ολοκλήρωσα με επιτυχία το δεύτερο μεταπτυχιακό μου στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με αντικείμενο την «Ψηφιακή Επικοινωνία & Διακυβέρνηση».

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μου, είχα την ευκαιρία να διατελέσω συνεργάτης της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας σε μια πολύ δύσκολη και απαιτητική περίοδο για την χώρα μας και τον πλανήτη όσον αφορά την διασφάλιση της δημόσιας υγείας, με κύρια καθήκοντα τον συντονισμό των δομών υγείας στην Ελλάδα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid-19. Σήμερα εργάζομαι στον χώρο της Ηλεκτρικής Ενέργειας με αντικείμενο την βέλτιστη τροφοδοσία και μεταφορά στους χρήστες του δικτύου.

Συμμετέχω πρώτη φορά σε εκλογική διαδικασία, όντας πεπεισμένη ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορεί και πρέπει στις μέρες μας να διαδραματίσει ουσιαστικό ρόλο ανασυγκρότησης στο επίπεδο της τοπικής κοινωνίας, που αποτελεί το πιο ζωντανό κύτταρο της χώρας μας.

Συντάσσομαι με το Νίκο Χαρδαλιά και το όραμά του για την Περιφέρεια Αττικής, ως Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής με το συνδυασμό «Αττική Μπροστά». Επιθυμία μου είναι να βοηθήσω στην κοινή προσπάθεια, προκειμένου να δοθούν αποτελεσματικές λύσεις στα χρόνια και οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι 13 Δήμοι της Ανατολικής Αττικής.

Συγκεκριμένα θα αγωνιστώ για να έρθουν στο προσκήνιο τα ζητήματα που μας απασχολούν και ειδικά τους νέους, να βρεθούν λύσεις και να γίνουν πράξη οι νέες ιδέες και καινοτόμες προτάσεις για αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής. Με σκοπό τη βελτίωση των υποδομών, την προστασία του περιβάλλοντος, την κοινωνική προστασία και αλληλεγγύη, την αναβάθμιση της παιδείας, του πολιτισμού και του αθλητισμού.

Έχοντας γαλουχηθεί από την οικογένεια μου με το πνεύμα της προσφοράς και συμμετοχής στα κοινά, είμαι βαθιά πεπεισμένη ότι η νεανική ορμή μπορεί και πρέπει να μετασχηματιστεί σε δράση προς όφελος του τόπου και των ανθρώπων του. Με σεβασμό στην πολύτιμη εμπειρία των παλαιότερων και αξιοποιώντας τη δύναμη των νέων, που είναι απαραίτητη για τη θετική αλλαγή στην καθημερινότητά μας μπορούμε να πάμε την Περιφέρεια Αττικής μπροστά!

Οι πρωτοβουλίες, τα σχέδια και όσα έργα βρίσκονται σε εξέλιξη στον τόπο μας, την Ανατολική Αττική, είναι συνυφασμένα και εξαρτώνται από τις αποφάσεις που λαμβάνονται από την Περιφέρεια Αττικής και το Περιφερειακό Συμβούλιο. Αυτό είναι και ένα ουσιαστικό κίνητρο για την συμμετοχή μου στις περιφερειακές εκλογές.

Ήρθε η ώρα για μια Αττική πιο παραγωγική, με ανάπτυξη που θα σέβεται το περιβάλλον, με νέες θέσεις εργασίας και ουσιαστική βελτίωση των υποδομών και της καθημερινότητας για κάθε πολίτη.

Σε αυτή την προσπάθεια, θα δώσω το «παρών» και ζητώ τη στήριξή σας για να συμβάλλω δημιουργικά με όλες μου τις δυνάμεις.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ