Απεβίωσε η Μαρία Κουκουτσέα, δωρήτρια του Βρεφονηπιακού Σταθμού Διονύσου

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

⚫️Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, εκ μέρους του Δήμου Διονύσου, του Δημοτικού Συμβουλίου και της Δημοτικής Κοινότητας Διονύσου, εκφράζει τα βαθιά και ειλικρινή του συλλυπητήρια προς την οικογένεια της Μαρίας Κουκουτσέα, χήρας Πάρη Κουκουτσέα και δωρήτριας υπέρ του Δήμου μας και των κατοίκων του, η οποία απεβίωσε.
Η εκλιπούσα, Μαρία Κουκουτσέα, το 2008 ανήγειρε με δικές της δαπάνες και δώρησε στο Δήμο μας το Βρεφονηπιακό Σταθμό που βρίσκεται στη Δημοτική Κοινότητα Διονύσου επί της πρώην οδού Ρόδων, καθώς και τον ιερό Ναό Αναστάντος Χριστού και Αρχαγγέλου Μιχαήλ του Δημοτικού Κοιμητηρίου Διονύσου, στη μνήμη του αείμνηστου συζύγου της Πάρη Δημητρίου Κουκουτσέα και του αδελφού του Γεωργίου Δημητρίου Κουκουτσέα.
Ο Δήμος Διονύσου, τον Δεκέμβριο του 2008, με την υπ’αριθμόν 124/2008 απόφασή του, που έλαβε στις 4/12/2008, σε ένδειξη τιμής και ευγνωμοσύνης προς τη δωρήτρια, της παραχώρησε τάφο στο Δημοτικό Κοιμητήριο, έδωσε στο Βρεφονηπιακό Σταθμό την ονομασία ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ «ΠΑΡΗΣ ΔΗΜ. ΚΟΥΚΟΥΤΣΕΑΣ», ενώ μετονόμασε και την οδό Ρόδων σε οδό Γεωργίου και Πάρη Κουκουτσέα.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάζει την εκλιπούσα. Καλό Παράδεισο και κουράγιο στους οικείους της.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ