Αθλητικές Βραβεύσεις Δήμου Διονύσου 2023, με μεγάλους νικητές το αθλητικό πνεύμα και την ευγενή άμιλλα

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Με μεγάλη επιτυχία και σημαντική συμμετοχή πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023, στο κατάμεστο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου, οι ετήσιες βραβεύσεις των παιδιών και αθλητών που αγωνίζονται στα σωματεία του Δήμου Διονύσου, τα οποία δραστηριοποιούνται τόσο σε ομαδικά όσο και σε ατομικά αθλήματα.
Η βράβευση, που πραγματοποιήθηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά, είναι πλέον αθλητικός θεσμός για το Δήμο Διονύσου και μία ελάχιστη απόδοση τιμής στους αθλητές που δραστηριοποιούνται στους συλλόγους της περιοχής μας.
Στις βραβεύσεις τιμήθηκαν δεκάδες αθλητές, προπονητές, σωματεία, μαθητές σχολείων, εθελοντές, καθώς και υπάλληλοι της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού για τη συμβολή τους στη διοργάνωση των αθλητικών δραστηριοτήτων. Ωστόσο, οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς ήταν το αθλητικό πνεύμα και η ευγενής άμιλλα!
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, η νεοεκλεγείσα Δήμαρχος Διονύσου Κατερίνα Μαϊχόσογλου, ο εθνικός προπονητής στίβου Γιώργος Πομάσκι, ο παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής Κώστας Τσαρτσαρής, ο Διευθυντής της Τροχαίας Κηφισιάς Γιώργος Χαλκιαδάκης, Αντιδήμαρχοι, εκπρόσωποι Νομικών Προσώπων και φορέων, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι κ.α. Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητικών Διοργανώσεων Παναγής Λουκάτος.
Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης στο χαιρετισμό του αφού έδωσε συγχαρητήρια στους νικητές και τους βραβευθέντες αθλητές για τις επιτυχίες τους, συνεχάρη ακόμη το σύνολο των παιδιών και των δημοτών του Δήμου, που συνεχίζουν να αθλούνται, πέρα από βραβεία, μετάλλια και διακρίσεις. Αναφέρηκε ακόμη στις εκδηλώσεις μαζικού αθλητισμού που διοργανώνει ο Δήμος Διονύσου, καθώς και στα σημαντικά εκτελούμενα έργα αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων τα οποία ολοκληρώνονται στο προσεχές διάστημα.
Χαιρετισμoύς απηύθυναν ακόμη και ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και η νεοεκλεγείσα Δήμαρχος Διονύσου Κατερίνα Μαίχόσογλου.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ