Χρυσό Μετάλλιο στην ξιφασκία με αμαξίδιο από το Νίκο Πέππα

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης παραβρέθηκε στην τελετή απονομής μεταλλίων του πανελλήνιου πρωταθλήματος ξιφασκίας με αμαξίδιο, όπου την πρώτη θέση κατέκτησε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική» Ν. Πέππας.
Το πανελλήνιο Πρωτάθλημα ξιφασκίας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των τριήμερων εκδηλώσεων alter weekend για τα άτομα με αναπηρία στο κτίριο της HELEXPO στο Μαρούσι και διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Υπ. Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑΜΕΑ) και του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών (ΠΑΣΠΑ).
O κ. Πατούλης συνεχάρη τον κ. Πέππα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και όλους τους αθλητές που συμμετείχαν.
Σε δηλώσεις του επισήμανε τα εξής:
«Είμαι περήφανος που ένα εκλεκτό μέλος της οικογένειας της Νέας Αρχής ο Νίκος Πέππας βρέθηκε στο ψηλότερο βάθρο του πρωταθλήματος ξιφασκίας, στέλνοντας μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας. Ο Ν. Πέππας αλλά και όλοι οι αθλητές που συμμετείχαν στη διοργάνωση αποδεικνύουν πως η αναπηρία δεν μπορεί να βάλει φρένο στην δύναμη της θέλησης και στην πίστη ότι η βούληση για ζωή και δημιουργία είναι πάνω απ΄όλα. Αποτελούν πρότυπο για όλους μας. Θα είμαστε έμπρακτα στο πλευρό των ατόμων με αναπηρία και θα τους στηρίξουμε με δομές και προγράμματα που στόχο έχουν τη διευκόλυνση της ζωής του αλλά και τη δημιουργία κινήτρων για τη συμμετοχή όλο και περισσότερων ατόμων σε αθλητικά και κοινωνικά δρώμενα».
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑΜΕΑ) Ν. Βαρδακαστάνης και ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών (ΠΑΣΠΑ) Κ. Κωνσταντής.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ