Δ.ΖΑΜΑΝΗΣ: “Στόχος μας είναι να εμφυσήσουμε σε μικρούς και μεγάλους την αγάπη και το σεβασμό για το περιβάλλον”

Ο Δήμος Διονύσου συμμετείχε στη μεγάλη γιορτή του εθελοντισμού «Let’s do it Greece»

Για μία ακόμη χρονιά ο Δήμος Διονύσου συμμετείχε την Κυριακή 7 Απριλίου, στην Πανελλήνια Περιβαλλοντική Εκστρατεία που διοργάνωσαν οι εθελοντές του «Let’s do it Greece».

Η δράση πραγματοποιήθηκε στις 11 το πρωί στην άνω είσοδο του γηπέδου Κρυονερίου. Συμμετείχαν άνθρωποι όλων των ηλικιών, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς και πολλοί εθελοντές. Εκτός από τον καθαρισμό τμήματος του κτήματος Τατοϊου, φυτεύθηκαν δεκάδες δεντρύλλια συμβάλλοντας με αυτόν τρόπο στην ενίσχυση του πρασίνου της περιοχής.

Με αφορμή τη φετινή διόργανωση του «Let’s do it Greece», της μεγαλύτερης, ταυτόχρονης εθελοντικής δράσης της χώρας, ο Δήμαρχος Διονύσου, Διονύσης Ζαμάνης, δήλωσε:

«Για μία ακόμη χρονιά ο Δήμος μας συμμετείχε στην Πανελλήνια Εθελοντική Εκστρατεία Let’s do it Greece. Στόχος μας είναι – μέσα από δράσεις όπως αυτή – να εμφυσήσουμε σε όλους, μικρούς και μεγάλους, την αγάπη και το σεβασμό για το περιβάλλον. Η πρωτοβουλία μας να καθαρίσουμε φέτος τμήμα του κτήματος Τατοϊου, αυτού του «πνεύμονα ζωής» στην πόλη μας, ήταν μία καθαρά συμβολική κίνηση. Ενα μήνυμα ότι όλοι μας, πρέπει καθημερινά να μεριμνούμε ώστε ο τόπος μας να διατηρείται καθαρός για εμάς και τις οικογένειές μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι συμμετείχαν στη δράση, γιατί με την παρουσία και την προσφορά τους δίνουν το παράδειγμα για την δημιουργία μίας καθαρότερης πόλης. Μίας πόλης όπου θα αποτελεί προνόμιο να ζεις και να εργάζεσαι σε αυτήν.»

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ