Δείτε από το Κανάλι του Δήμου Διονύσου στο Youtube το βίντεο της επιτυχημένης εκδήλωσης “Ο Θεός και το 1821”

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση-συζήτηση  με θέμα «Ο Θεός και το 1821: Η σχέση της Χριστιανικής Πίστης με την Ελληνική Επανάσταση» που διοργάνωσε και μετέδωσε ζωντανά ο Δήμος Διονύσου στο Κανάλι του στο Youtube, μέσω livestreaming,  την Πέμπτη 8 Απριλίου στις 7:30 μ.μ.

Όσοι δεν κατάφεραν να δουν τη χθεσινή πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση, έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν οποιαδήποτε στιγμή επιλέγοντας το σύνδεσμο https://bit.ly/3rORdSh

Τη συζήτηση παρουσίασε και συντόνισε η κ.Λίλη Θεοδώρου, και συμμετείχαν με εισηγήσεις τους οι:

κ.Ηλίας Οικονόμου, Ομότιμος Καθηγητής, πρώην Κοσμήτορας Θεολογικής Σχολής ΕΚΠΑ: «Το θείο στον λόγο και την πράξη των Ελλήνων κατά την Εθνεγερσία».
κ.Γιώργος Καραμπελιάς, Συγγραφέας, Εκδότης: «Οι ρίζες της Επανάστασης του’21».
κ.Δημήτρης Σταθακόπουλος, Δρ.Παντείου Πανεπιστημίου, Συνεργάτης του Εργαστηρίου Τουρκικών και Ευρασιατικών μελετών (ΕΤΕΜ) του Πανεπιστημίου Πειραιά: «Η λαϊκή πρόσληψη του θείου στους Αγωνιστές».
π.Χρυσοβαλάντης Θεοδώρου, Προϊστάμενος Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Αγίου Στεφάνου & Υπ.Δρ.Θεολογικής Σχολής ΑΠΘ: «Η συμβολή των Νεομαρτύρων στον Αγώνα του Έθνους».

Ακόμη απηύθηναν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης,  και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού Νίκος Καρυστινός.

Κατά τη διάρκεια της  εκδήλωσης υπήρχε η δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων από τους πολίτες προς τους συμμετέχοντες, μέσω του email politismos@dionysos.gr 


ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ