Δείτε το Θοδωρή Παπαλουκά και το Δημήτρη Διαμαντίδη σε μερικά σουτ εκτός… λογικής (βίντεο)

Οι δύο θρύλοι του Ευρωπαϊκού μπάσκετ Θοδωρής Παπαλουκάς και Δημήτρης Διαμαντίδης έχουν ευστοχήσει σε αμέτρητα δύσκολα σουτ στην πλούσια καριέρα τους. Η Spalding όμως αποφάσισε να τους δοκιμάσει σε μερικά σουτ εκτός… λογικής, όρθιοι από τον εξώστη μέχρι και καθιστοί από τον πάγκο!

Οι διευθυντές της Eurohoops Academy (επί της οδού Ευρώτα 24 στη Νέα Κηφισιά) αποδέχθηκαν την πρόκληση και το αποτέλεσμα ήταν απολαυστικό!

Το αν τα κατάφεραν ή όχι δε θα το μαρτυρήσουμε, αλλά όπως τονίζει το μήνυμα της Spalding, το trick είναι να μην τα παρατάς ποτέ.

Η Spalding, χορηγός της εγκατάστασης Eurohoops Dome, συμβάλλει στην εμπειρία μπάσκετ που απολαμβάνουν οι επισκέπτες με τις υψηλής ποιότητας μπάλες και μπασκέτες της.

Λίγα λόγια για τη Spalding

H Spalding είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής εξοπλισμού μπάσκετ στον κόσμο. Η εταιρεία επικεντρώνεται στην παροχή καινοτομικών τεχνολογικά προϊόντων και είναι μια εταιρεία-ηγέτης στον τομέα της, προωθώντας το άθλημα του μπάσκετ και συμβάλλοντας στην εξέλιξη της τεχνικής απόδοσης των αθλητών σε όλο τον κόσμο.

Η συνεχής εξέλιξη της Spalding, την καθιερώνει το 1983 ως επίσημη μπάλα του NBA και το 1987 του WNBΑ. H Spalding κινείται δυναμικά σε πανευρωπαϊκό επίπεδο έχοντας παρουσία ως επίσημη μπάλα στα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ταυτόχρονα επεκτείνεται δυναμικά και στην κατασκευή μπασκετών υψηλής ποιότητας και το 2007, καθιερώνεται ως η επίσημη μπασκέτα του NBA και NCAA. Για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 παραμένει η επίσημη μπάλα της Turkish Airlines Euroleague, δείχνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον της για το ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Πηγή: eurohoops.net

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ