ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΡΕΝΗΣ: Έβαλε… ΓΚΟΛ στην 1η Προεκλογική του Συγκέντρωση στην Παλλήνη !

Παρουσία Πατούλη, Ζαγοράκη, βουλευτών & πρώην υπουργών, ευρωβουλευτών, δημάρχων και αντιδημάρχων, κομματικών στελεχών, υποψηφίων, αθλητικών παραγόντων και εκατοντάδων παρευρισκομένων.

Με το δεξί μπήκε στην προεκλογική μάχη στην Περιφέρεια Αττικής ο Πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ και υποψήφιος περιφερειακός Σύμβουλος Δημήτρης Γιαρένης, πραγματοποιώντας μία μαζική και δυνατή εκδήλωση με εκατοντάδες κόσμου, το απόγευμα της Τετάρτης 3/4 στο Κτήμα “Μικελίνα”  στην Παλλήνη.

Κατά την παρουσίαση της υποψηφιότητάς του έδωσαν το “παρών” ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο ευρωβουλευτής Θοδωρής Ζαγοράκης και ο αντιστράτηγος της Ελληνικής Αστυνομίας ε.α. και υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στο Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών Χρήστος Κονταρίδης.

Στην εκδήλωση του Δημήτρη Γιαρένη προσήλθαν, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης, Βασίλης Οικονόμου και Γιώργος Βλάχος, η Πρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς, ο Δήμαρχος Κρωπίας Δημήτρης Κιούσης, ο πρώην Δήμαρχος Διονύσου και επικεφαλής της ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ Γιάννης Καλαφατέλης, ο αντιδήμαρχος Διονύσου Βασίλης Δαρδαμάνης, ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου Κοσμάς Λεπατατζής, ο πρ.Πρόεδρος του Α.Ο.Άνοιξης Τάσος Αγγέλικας, η υποψήφια Δήμαρχος Παλλήνης Ραχήλ Μακρή, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ανατολικής Αττικής Ανδρέας Γλαβάς, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Διονύσου Βαγγέλης Κριεμάδης, η υποψήφια Ευρωβουλευτής Κλεοπάτρα Σαραντάκου Βογιατζάκη, η Δημοσιογράφος και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Χαρά Ξάνθη, τα μέλη Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ, υποψήφιοι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι αλλά και αθλητικοί παράγοντες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο.

Νέοι Αθλητικοί Χώροι και Ενωσιακό Γήπεδο

Στην ομιλία του ο Δ.Γιαρένης ανέπτυξε το βασικό του όραμα που είναι η δημιουργία αθλητικών υποδομών και γηπέδων σε όλους τους Δήμους που έχουν αποδεδειγμένα ελλείψεις. Επίσης υποσχέθηκε ότι θα παλέψει για να δημιουργηθεί ένα Ενωσιακό Γήπεδο στην Ανατολική Αττική.

Στη συνέχεια τον λόγο πήραν το λόγο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης, ο ευρωβουλευτής Θοδωρής Ζαγοράκης, ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Χρήστος Κονταρίδης, οι βουλευτές Βασίλης Οικονόμου, Γιώργος Βλάχου κ.α.

Ο Γιώργος Πατούλης, υπερθεματίζοντας τα όσα ανέφερε ο Δ.Γιαρένης για τις αθλητικές υποδομές, δεσμεύθηκε ότι εφόσον εκλεγεί  δεν θα υπάρξει ούτε ένας Δήμος που θα μείνει χωρίς δικό του γήπεδο, με την προϋπόθεση ότι θα έχει βρει δικό του οικόπεδο, και έκανε λόγο για fast track διαδικασίες.

Έντιμος, εργατικός και αποτελεσματικός

Όλοι όσοι πήραν το λόγο εξήραν το ήθος, την εργατικότητα και την αποτελεσματικότητα του Δημήτρη Γιαρένη, μέσα από την ενασχόλησή του με την ΕΠΣΑΝΑ αλλά και την επαγγελματική και προσωπική του διαδρομή μέχρι σήμερα.

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ και ΕΔΩ

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ