Δημήτρης Ζαφειρόπουλος: “Να γράψουμε τη δική μας ιστορία”

Διαβάστε πως μας συστήνεται  ο Επιχ. Σύμβουλος Αναπτυξιακού Προγραμματισμού & Επιχειρησιακού Σχεδιασμού OTΑ και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό “Η πόλη μας, το σπίτι μας”.

Ας συστηθούμε ….

Είμαι ο Δημήτρης
Κάτοικος Δήμου Διονύσου στη δημοτική ενότητα Κρυονερίου
Στην όμορφη αυτή περιοχή μετοίκησα αποφασίζοντας εκεί να κάνω το επόμενο βήμα στη ζωή μου με την οικογένεια μου.
Σταδιακά άρχισα να γνωρίζω πρόσωπα και καταστάσεις της τοπικής κοινωνίας λίγο καλύτερα μέρα με τη μέρα.
Αυτό μου έδωσε τη δυνατότητα να μάθω την ιστορία του τόπου που θα σηματοδοτούσε ένα νέο κύκλο στη ζωή μου.
Έμαθα ότι κάθε γωνιά της περιοχής μας πέραν του φυσικού της κάλλους, κρύβει και μια ενδιαφέρουσα ιστορία. Χαρούμενη ή τραγική, σκοτεινή ή ηρωική, παράξενη, πολύπλοκη ή αφοπλιστικά απλή. Παράλληλα διαπίστωσα και τα προβλήματα της,. Τα περισσότερα διαχρονικά. Ζητήματα καθημερινότητας, ζητήματα ανθρωπιάς έως και ζητήματα που τυγχάνουν άμεσου εκσυγχρονισμού.
Ήταν καταρχήν η αφορμή αλλά και ο λόγος της αφοσίωσης μου και εμπλοκής μου με τα δρώμενα του δήμου. Είναι πλέον και το χρέος μου ως κάτοικος, ως γονιός και ως άνθρωπος της εποχής μου αλλά και λόγω της επαγγελματικής μου απασχόλησης σε θέματα επιχειρησιακού σχεδιασμού Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης να συμβάλλω με τις δυνάμεις μου ώστε από ένα αφιλόξενο τοπίο με κακοτοπιές, χτισμένο σε κακές πρακτικές σε πολλές γειτονιές μας. να φροντίσουμε να μην αφήνει αδιάφορο, αμέτοχο και έρμαιο τον φίλο, τον διπλανό, τον νέο, τον ηλικιωμένο, τον συνδημότη μου. Αλλά να τον μετατρέψει στην αφορμή να επαναφέρουμε την ισορροπία της φύσης αλλά και τον εκσυγχρονισμό στα κοινά μας μονοπάτια. Να προσέξουμε την πόλη μας όπως το σπίτι μας. Γράφοντας τη δική μας ιστορία.
Μια ιστορία που αγωνιά να ειπωθεί από ανθρώπους που την έζησαν, την άκουσαν και πάσχισαν να την διασώσουν.

Οφείλουμε να γίνουμε η αφορμή

Πάμε μαζί την προσπάθεια αυτή

Δημήτρης Ε. Ζαφειρόπουλος

Επιχ. Σύμβουλος Αναπτυξιακού Προγραμματισμού & Επιχειρησιακού Σχεδιασμού OTΑ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Διονύσου –
Δ.Ε.Κρυονερίου

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ