Δώρα για σπίτι: 5+1 πρωτότυπες ιδέες

Πολλές φορές μπορεί να αναρωτιέστε ποιο είναι το κατάλληλο δώρο για να πάρετε σε έναν αγαπημένο σας φίλο εκτός φυσικά από τα γλυκά! Πόσο όμως πιο εντυπωσιακό και ιδιαίτερο  θα ήταν να δωρίζατε ένα κομψό διακοσμητικό χώρου; Εάν αυτή η ιδέα σας ακούγεται ενδιαφέρουσα τότε σίγουρα πρέπει να ρίξετε μια μάτια στη παρακάτω λίστα η οποία περιέχει τα πιο εντυπωσιακά δώρα για σπίτι που θα συναντήσετε στην αγορά.

  • Διακοσμητικά κεριά

Ένα πολύ όμορφο και elegant δώρο που μπορείτε να επιλέξετε είναι τα διακοσμητικά κεριά. Μερικά μικρά διακοσμητικά κεράκια είναι ιδανικά για να διακοσμηθεί ο χώρος και το έπιπλο του σπιτιού, όπως το τραπεζάκι του καφέ, μια επιτοίχια βιβλιοθήκη, το γραφείο ή το κομοδίνο δίνοντας μια πιο cozy πινελιά και διάθεση ηρεμίας. Πρόκειται λοιπόν για μια αρκετά οικονομική επιλογή που θα δώσει την ευκαιρία στο φίλο σας με αυτή τη μικρή προσθήκη να αλλάξει αρκετά την αισθητική του σπιτιού του.

  • Κηροπήγιο

Μια εναλλακτική κίνηση εκτός απότα διακοσμητικά κεράκια είναι επίσης το κηροπήγιο το οποίο είναι ένα εξίσου σικάτο και ξεχωριστό δωράκι το οποίο μπορεί να τοποθετήσει σε κάθε γωνία του σπιτιού που θέλει να εμπλουτίσει με μοναδικό τρόπο.

  • Διακοσμητικό βάζο

Ένα διακοσμητικό βάζο είναι επίσης ένα από τα πιο chic  δώρα που μπορείτε να κάνετε ώστε να εμπλουτίσετε το σπίτι του φίλου σας. Σε καταστήματα με μοντέρνα είδη διακοσμήσης μπορείτε να βρείτε τα πιο εντυπωσιακά και μοναδικά βάζα και να επιλέξετε μέσα από μια τεράστια ποικιλία το perfect gift που θα αγοράσετε.

  • Σετ με αρωματικά χώρου

Εάν θέλετε να προσθέσετε στο σπίτι του φίλου τους μια πιο ωραία αισθητική και ένα πιο αναζωογονητικό κλίμα, τότε σίγουρα πρέπει να του κάνετε δώρο ένα σετ με αρωματικά χώρου. Τα αρωματικά χώρου είναι η ιδανική επιλογή ώστε το σπίτι να έχει πάντοτε αυτότο ευχάριστοάρωμα που σας χαλαρώνει και σου θυμίζει διακοπές.

  • Κορνίζα

Μια κορνίζα είναι το τέλειο διακοσμητικό δώρο για το σαλόνι ή το υπνοδωμάτιο. Μπορείτε να αναζητήσετε σε διαφορά καταστήματα κορνίζες και ανάλογα με την αισθητική του φίλου σας να επιλέξετε αυτή που του ταιριάζει περισσότερο.

  • Φυτό για εσωτερικό χώρο

Το να κάνετε δώρο ένα μικρό φυτό σε μια όμορφη γλάστρα είναι μια από τις πιο γλυκές κινήσεις που μπορείτε να κάνετε στην επίσκεψη σας. Υπάρχουν διαφορά φυτά εσωτερικού χώρου από τα οποία έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε για παράδειγμα ένα μικρό κάκτο, μια ορχιδέα, μια πιλέα κτλ. Ένα μικρό φυτό μπορεί να διακοσμήσει διάφορους χώρους του σπιτιού για παράδειγμα το παράθυρο της κουζίνας, μια γωνία του σαλονιού ή κάποιο τραπεζάκι, το κομοδίνο στο υπνοδωμάτιο αλλά και πολλά ακόμα μέρη.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ