Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις για HIV και Ηπατίτιδα B & C την Τετάρτη 22/11 στον Άγιο Στέφανο

ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ "PRAKSIS" ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Νέα ενημέρωση – Πρόληψη – Εξέταση για τον HIV και τις Ηπατίτιδες B&C, από PRAKSIS και Δήμο Διονύσου, την Τετάρτη 22/11/2023
Η PRAKSIS στο πλαίσιο των προγραμμάτων της για τη Δημόσια Υγεία ξεκινά έναν κύκλο παρεμβάσεων σε συνεργασία με τον Δήμο Διονύσου και την Αντιδημαρχία Δημόσιας Υγείας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης κι Εθελοντισμού και το ΚΕΠ Υγείας, μέσω της Κινητής Μονάδας με σκοπό το τρίπτυχο ενημέρωση – πρόληψη – εξέταση για τον HIV και τις Ηπατίτιδες B&C.
Η δράση υλοποιείται με την καθοδήγηση εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού (Γιατρούς, Ψυχολόγους, Κοινωνικούς Επιστήμονες). Η εξέταση πραγματοποιείται ανώνυμα και εμπιστευτικά, χωρίς ραντεβού και με άμεσο αποτέλεσμα και απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους χωρίς διακρίσεις. Παράλληλα έχει παραχθεί ενημερωτικό υλικό που δίνει την δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους/ες για γρήγορη και έγκυρη ενημέρωση γύρω από τον HIV και τις Ηπατίτιδες B&C.
H Κινητή Μονάδα της PRAKSIS θα βρίσκεται την Τετάρτη 22/11/2023 από τις 11:00 – 14:00, στην διεύθυνση Ηρώων Πολυτεχνείου και Κοιμήσεως Θεοτόκου (στην πιάτσα των ταξί), επί της πρώτης οδού στον Άγιο Στέφανο. Σημειώνεται ότι σε όλη τη διαδικασία διεξαγωγής του test, έχουν ληφθεί όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας για την πανδημία Covid –19.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ