ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ: “Η αντιπολίτευση να προσαρμοστεί στο θεσμικό της ρόλο”

Απάντηση της διοικούσας παράταξης στη μείζονα μειοψηφία, με αφορμή ανακοίνωση που έκανε λόγο για επεισόδια στο αμαξοστάσιο του Δήμου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Εξ ιδίων κρίνουν τα αλλότρια» οι ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

Δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα η ανακοίνωση που έσπευσε να εκδώσει σήμερα η παράταξη «Διόνυσος, Ανοιχτοί Ορίζοντες», με αφορμή ένα μεμονωμένο διαπληκτισμό τριών λεπτών μεταξύ εργαζομένων στο Αμαξοστάσιο του Δήμου.

Όσο για τους υποτιθέμενους «τραμπουκισμούς» που άκριτα υιοθέτησαν οι συντάκτες του Δελτίου Τύπου, μάλλον κρίνουν «εξ ιδίων τα αλλότρια», καθώς είναι οι τελευταίοι που θα πρέπει να μιλούν για ακραίες συμπεριφορές.

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που η απελθούσα διοίκηση επιδίδεται, κατά την προσφιλή της τακτική, σε κυνήγι μαγισσών, κάνοντας, όπως λέει ο λαός μας «την τρίχα τριχιά».

Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ δεν πρόκειται να ακολουθήσει τους ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ στο δρόμο των αντεγκλήσεων και της στείρας αντιπαράθεσης, που έχουν καταδικάσει οι πολίτες.
Καλούμε την αντιπολίτευση να προσαρμοστεί στο θεσμικό της ρόλο, που είναι η άσκηση υπεύθυνης αντιπολίτευσης και ελέγχου προς τη διοίκηση, με πολιτικά επιχειρήματα και όχι με διχαστικό λόγο, κενό περιεχομένου.

Από το Γραφείο Τύπου

 

Διαβάστε πιο κάτω και την αρχική ανακοίνωση των ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ

“ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δυστυχώς, επεισόδια έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου καθώς και σήμερα Δευτέρα στο χώρο του αμαξοστασίου, μεταξύ υπαλλήλων του Δήμου.
Αιτία από ότι φαίνεται, είναι η τάση κάποιων υπαλλήλων του Δήμου να μετατραπούν σε πραιτοριανούς της καινούργιας διοίκησης του Δήμου, έναντι συναδέλφων τους .
Καταδικάζουμε αυτού του είδους τους τραμπουκισμούς τους οποίους φυσικά και δεν πρόκειται να επιτρέψουμε. Η διοίκηση του Δήμου οφείλει να επιβάλει τις δέουσες κυρώσεις στους ψευτοπαληκαράδες αυτούς , που υπερβάλλουν εαυτόν ως κυνηγόσκυλα απέναντι στους συναδέλφους τους. Καθώς επίσης οφείλει να φροντίσει η υπερωριακή απασχόληση των εργαζομένων στον τομέα της καθαριότητας καθώς και η εργασία της Κυριακής να αμειφθεί όπως η νομοθεσία ορίζει και όχι με ταξίματα ρεπό και αδειών όπως έγινε στο παρελθόν με αποτέλεσμα να συσσωρευτούν πάνω από 3500 οφειλόμενες μέρες άδειας και ρεπό που φυσικά ποτέ δεν δόθηκαν στους εργαζομένους.
Ελπίζουμε επίσης ότι και τα σωματεία των εργαζομένων του Δήμου θα πάρουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να προστατέψουν τα μέλη τους και θα απομονώσουν τους ανεγκέφαλους τραμπούκους.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ”

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ