ΕΥΠΟΛΙΣ: Συγκέντρωση τροφίμων & ειδών πρώτης ανάγκης αλλά και γνωριμία με τον κόσμο, την Κυριακή 21/4

Από τις 12:00 μ.μ. μέχρι τις 3.00 μ.μ. στο εκλογικό κέντρο της παράταξης στην Άνοιξη, επί της Λ. Μαραθώνος 86 (μεταξύ ΣΤΑΜΟΥ και ΚΙΟΙΛΟΓΛΟΥ).

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΚΑΙ «ΧΟΡΗΓΙΕΣ» ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
Ανατρέχοντας στο ερμηνευτικό λεξικό για την μεν λέξη εγκαίνια αναφέρει, επίσημη τελετή για την έναρξη λειτουργίας κάτι «καινούριου» και για τη δε χορηγία, η δαπάνη που κατέβαλλε ο χορηγός για την παράσταση δραματικού έργου, στην αρχαία Aθήνα. Οι σημερινές «χορηγίες» εκτός των πολιτιστικών γεγονότων έχουν πολλές φορές να κάνουν και με των «πολιτικών» δράσεων.
Η παράταξή μας πιστή στις αρχές της αλληλεγγύης και της κοινωνικής προσφοράς, καλεί τα μέλη της Κοινωνίας των Πολιτών (μέλη συλλόγων, φορέων, εθελοντικών οργανώσεων), τους φίλους και υποψηφίους της παράταξης και όλους τους δημότες, αναζητώντας χορηγίες από αυτούς που έχουν περίσσευμα αγάπης και φιλανθρωπίας, προς τους μη έχοντες και αυτούς που για λόγους αξιοπρέπειας δεν μπορούν και δεν θέλουν να επαιτούν.
Την Κυριακή 21/4/2019 από τις 12.00 μ.μ. μέχρι τις 3.00 μ.μ. σας περιμένουμε στο εκλογικό μας κέντρο στην Άνοιξη επί της Λ. Μαραθώνος 86 (μεταξύ ΣΤΑΜΟΥ και ΚΙΟΙΛΟΓΛΟΥ) προκειμένου να γνωριστούμε και να συγκεντρώσουμε τρόφιμα και αγαθά πρώτης ανάγκης για τους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας και το ίδρυμα της ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
Όταν ο βιωματικός εθελοντισμός και η προσφορά είναι αποτέλεσμα εσωτερικής ανάγκης τότε το πραγματικό χαμόγελο αντανακλάτε μεταξύ των ανθρώπων.

Για την συντονιστική επιτροπή
“Εύπολις-Συνεργασία Δημοτών Διονύσου”

Κωστής Κουριδάκης
Υποψήφιος Δήμαρχος Διονύσου

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ