Εκδήλωση στο Κτήμα Κοκοτού στη Σταμάτα με θέμα “Ο Πρωτογενής Τομέας στις Αστικές Περιοχές”

ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 18/5 ΣΤΙΣ 17:30

Η Ομάδα Αγροτικής Εξέλιξης του ICC Ελλάς Εθνική Ελληνική Επιτροπή – Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο, υπό την αιγίδα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και της Περιφέρειας Αττικής,  διοργανώνει και σας προσκαλεί στην εκδήλωση με θέμα «Ο Πρωτογενής Τομέας στις Αστικές Περιοχές».

Η ημερίδα που διοργανώνεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ανοιχτές Πόρτες των Οινοποιείων», θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Μαΐου και ώρα 17:30 στο κτήμα Κοκοτού στη Σταμάτα Αττικής.

Μέσα από τις εμπεριστατωμένες ομιλίες θα αναλυθούν και θα συζητηθούν θέματα όπως οι περιορισμένες εκτάσεις για τη γεωργία, τα υψηλά κόστη του κλάδου, η ενίσχυση της εκπαίδευσης και της κατάρτισης των εμπλεκόμενων προσώπων του τομέα, η πρόσβαση σε χρηματοδοτήσεις και επιδοτήσεις και η ανάπτυξη βιώσιμων γεωργικών πρακτικών.

Επιπλέον, θα συζητηθούν πιθανές αλλαγές στη νομοθεσία και τη χορήγηση σχετικών αδειών που θα μπορούν να υποστηρίξουν την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα στις αστικές περιοχές, ενώ ταυτόχρονα θα παρουσιαστούν και οι ευκαιρίες που προκύπτουν από τη γεωργική δραστηριότητα στα αστικά κέντρα.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει networking και wine tasting.

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται με τις «Ελληνίδες του Κρασιού».

Χορηγός επικοινωνίας @NoticeContentandServices

Χορηγός διοργάνωσης @the_projeKt

Χορηγός φιλοξενίας @KokotosEstate

 

 

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ