Εκπαιδευτικός Οργανισμός «Απόλυτο»: Επιτυχημένη παρουσία στο Δήμο Διονύσου από το 1993

Το φροντιστήριο εδρεύει στον Άγιο Στέφανο και από την ημέρα ίδρυσής του λειτουργεί ανελλιπώς, έχοντας στο ενεργητικό του σημαντικές επιτυχίες εισαγωγής φοιτητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Πολλοί επιστήμονες, στελέχη αλλά και επιτυχημένοι επαγγελματίες κάθε κλάδου, έχουν περάσει από το “Απόλυτο”. Όσο για τη φιλοσοφία και μέθοδο που ακολουθεί το Φροντιστήριο όλα αυτά τα χρόνια, συνοψίζεται στα πιο κάτω:

“Βασισμένοι πάντα στη διδακτική μέθοδο που ακολουθούμε από το 1993 και η οποία έχει οδηγήσει σε επιτυχία το μεγαλύτερο ποσοστό των μαθητών μας, προσφέρουμε:

Ομοιογενή και ολιγομελή τμήματα.
Κατανοώντας τις ανάγκες των μαθητών, δημιουργούμε ολιγομελή τμήματα με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία, η οποία θα φέρει σίγουρα αποτελέσματα.

Προσωπική, αποτελεσματική συνεργασία καθηγητή – μαθητή.
Η προσωπική ενασχόληση με το μαθητή έχει ως αποτέλεσμα την ηθική & ψυχολογική στήριξη του μαθητή και την εμψύχωση του, που είναι σημαντική για την ενίσχυση της προόδου.

Συστηματική παρακολούθηση των μαθητών.
Η συστηματική παρακολούθηση της προόδου των μαθητών μέσω διαγωνισμάτων σε τακτά χρονικά διαστήματα, συντελεί στην καλύτερη αφομοίωση της ύλης από το μαθητή, κι επίσης βοηθάει τον καθηγητή να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα για την πορεία του μαθητή.

Τακτική ενημέρωση γονέων.
Επειδή θεωρούμε πολύ σημαντική τη διαρκή και υπεύθυνη ενημέρωσή σας αναφορικά με την επίδοση των μαθητών μας, παρέχουμε ειδική Ηλεκτρονική Εφαρμογή Ενημέρωσης Γονέων, που σας δίνει τη δυνατότητα, με μια επίσκεψη στο διαδικτυακό μας τόπο, να αποκτήσετε πλήρη εικόνα για την πορεία του μαθητή.

Επίσης, οι συγκεντρώσεις γονέων – καθηγητών, που πραγματοποιούνται σε προκαθορισμένη ημερομηνία και ώρα, είναι μια παράμετρος πολύ σημαντική για την ενημέρωσή σας.

Οι γονείς καλούνται να συνεργαστούν με τους καθηγητές του φροντιστηρίου για την αποτελεσματικότερη πρόοδο των μαθητών.

Καταρτισμένο διδακτικό προσωπικό και σωστός προγραμματισμός στη διδασκαλία.
Δυο παράμετροι κλειδιά που οδηγούν στην επιτυχία είναι το καταρτισμένο και έμπειρο διδακτικό προσωπικό, το οποίο επιλέγεται με αυστηρά κριτήρια και ο σωστός προγραμματισμός στη διδασκαλία της ύλης, που βοηθάει στη συγκροτημένη μάθηση και στην ανάπτυξη αυτοπεποίθησης.

Παρέχουμε αναλυτική ενημέρωση για κάθε τμήμα και σχολή της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ώστε ο μαθητής να γνωρίζει όλες τις δυνατότητες που του προσφέρονται για σπουδές και επαγγελματική αποκατάσταση.

Τμήματα Μελέτης
Στο Φροντιστήριό μας λειτουργούν παράλληλα και Τμήματα Μελέτης για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου, Α΄ Λυκείου και ΕΠΑ.Λ.

Τα τμήματα μελέτης αποτελούνται από έμπειρους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι παρέχουν εξατομικευμένη βοήθεια στους μαθητές, ώστε να ολοκληρώσουν το διάβασμα και τις εργασίες που τους έχουν ανατεθεί από το σχολείο.

Ο έλεγχος προόδου γίνεται σε καθημερινή βάση και η ενημέρωση των γονέων είναι συνεχής μέσω της αντίστοιχης Ψηφιακής πλατφόρμας.

Υπάρχει ενημερωμένη βιβλιογραφία σε όλα τα μαθήματα, ενώ παράλληλα παρέχονται φύλλα εργασίας που βοηθούν στην εμπέδωση της ύλης.

Οι μαθητές αποκομίζουν πολλαπλά οφέλη από τα τμήματα μελέτης, καθώς πέραν της προόδου τους στο σχολείο, υιοθετούν μια διαφορετική αντίληψη απέναντι στο διάβασμα μαθαίνοντας να το προγραμματίζουν και να μην χρονοτριβούν. Η σωστή κατανομή του χρόνου και η ουσιαστική ενασχόληση με το εκάστοτε μάθημα, έχει ως αποτέλεσμα περισσότερο ελεύθερο χρόνο, λιγότερο άγχος και βελτιωμένα μαθησιακά αποτέλεσματα.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΑΚΑΣ (μαθηματικός)
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ (μαθηματικός)”

Για να ενημερωθείτε αναφορικά με τα Πρότυπα Κέντρα Μελέτης Δημοτικού, Γυμνασίου και ΕΠΑ.Λ. επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του φροντιστηρίου πατώντας ΕΔΩ

Για περισσότερες πληροφορίες, ακολουθούν τα στοιχεία επικοινωνίας του εκπαιδευτικού οργανισμού “Απόλυτο”.

Διεύθυνση: Λεωφόρος Μαραθώνος & Χρυσοστόμου Σμύρνης 3, Άγιος Στέφανος (απέναντι από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Στεφάνου).
Τηλέφωνα: 210 6218894 – 210 6219712
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: info@apolito.gr
Ιστοσελίδα: apolito.gr
Facebook: https://www.facebook.com/apolito.gr

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ